reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Zazdroszczę Wam takich kopnięć mocnych bo ja takich nie czuję. Pewnie mam za duży brzuszek (bo to drobinek nie należę ;) ) i takich kopnięć mocnych nie czuję. Może jak mała podrośnie to da mi popalić :)

reklama
Bibelota ja jestem gruba a czuje wiec może córka mniej skoczna :) witam Cię w ogóle :)

p19udqk3i1x6xig4.png

Mamakulka witam :)
Możliwe bo czuć to ją czuję, kopać kobie ale nie są to takie mocne uderzenia. Przy mojej pierwszej córci też tak było, że leniuch była w brzuszku a na USG tylko ziewała, natomiast teraz na nią wołam "kręcidupka" :) bo ciągle się kręci, skacze biega itp.

Bibelotka ja tez nie czuje mocnych kapniec nawet mezowi ani corce nie udalo sie nic wyczuc ale ja lozysko nam z przodu i pani dr mi mowila ze dziala jak amortyzator i dlatego slabiej czuc wazne ze my czujemy nasze dzieciaczki

Niunia też tak właśnie słyszałam, ale akurat ja mam łożysko na tylnej ściance. Ale masz racje ważne, że czujemy, że dzidzia w ogóle buszuje :)

Ja na IP czekam na lekarza....Jak mnie od rana prawa nerka boli i prawa strona brzucha.. Jak wstanę to ciśnie wszystko po prawej stronie i strasznie boli... Boję się..

papercut - to jest aloes :yes:
możesz chodować, jak urośnie duży to potem się g używa do różnych rzeczy, np. zrobić sok lub nalewkę

Bibelota - witaj!

tamtusia - a na oddział w poniedziałek?

basia777 - powodzenia... wszystko będzie dobrze. daj znać po wizycie.

Basia daj znać co lekarz powie! I trzymaj się!

Dominika lekarz mówił, żebym w niedziele po poludniu już przyjechała, bo akurat dyżur ma i wszytko już rozdysponuje, a rano w poniedzialek będzie schodzil. Pewniej się będę czuła jak wprowadzi mnie mój lekarz.

Jestem z synkiem na dworze i od rana dużo wody pije i na szczęście ból głowy trochę odpuścił.

reklama
U mnie na szczęście wszystko ok, zostałam przebadana z każdej możliwej strony ;)
Mam obserwować ruchy, czy je dobrze czuje i czy nie są zbyt intensywne. Córce jajka nie urosly :) i ma już 1350g :)sama radość

tamtusia, nie dziwię się, że stresujesz się rozstaniem z synkiem. Sama już boje sie jak to będzie jak pójdę do szpitala...

Basia powodzenia...

Bibelota witamy:)

Papercut oczywiście, że aloes :)

Do góry