reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Zazdroszczę Wam takich kopnięć mocnych bo ja takich nie czuję. Pewnie mam za duży brzuszek (bo to drobinek nie należę ;) ) i takich kopnięć mocnych nie czuję. Może jak mała podrośnie to da mi popalić :)

reklama
Bibelota ja jestem gruba a czuje wiec może córka mniej skoczna :) witam Cię w ogóle :)

p19udqk3i1x6xig4.png

Mamakulka witam :)
Możliwe bo czuć to ją czuję, kopać kobie ale nie są to takie mocne uderzenia. Przy mojej pierwszej córci też tak było, że leniuch była w brzuszku a na USG tylko ziewała, natomiast teraz na nią wołam "kręcidupka" :) bo ciągle się kręci, skacze biega itp.

Bibelotka ja tez nie czuje mocnych kapniec nawet mezowi ani corce nie udalo sie nic wyczuc ale ja lozysko nam z przodu i pani dr mi mowila ze dziala jak amortyzator i dlatego slabiej czuc wazne ze my czujemy nasze dzieciaczki

Niunia też tak właśnie słyszałam, ale akurat ja mam łożysko na tylnej ściance. Ale masz racje ważne, że czujemy, że dzidzia w ogóle buszuje :)

Ja na IP czekam na lekarza....Jak mnie od rana prawa nerka boli i prawa strona brzucha.. Jak wstanę to ciśnie wszystko po prawej stronie i strasznie boli... Boję się..

papercut - to jest aloes :yes:
możesz chodować, jak urośnie duży to potem się g używa do różnych rzeczy, np. zrobić sok lub nalewkę

Bibelota - witaj!

tamtusia - a na oddział w poniedziałek?

basia777 - powodzenia... wszystko będzie dobrze. daj znać po wizycie.

Basia daj znać co lekarz powie! I trzymaj się!

Dominika lekarz mówił, żebym w niedziele po poludniu już przyjechała, bo akurat dyżur ma i wszytko już rozdysponuje, a rano w poniedzialek będzie schodzil. Pewniej się będę czuła jak wprowadzi mnie mój lekarz.

Jestem z synkiem na dworze i od rana dużo wody pije i na szczęście ból głowy trochę odpuścił.

reklama
U mnie na szczęście wszystko ok, zostałam przebadana z każdej możliwej strony ;)
Mam obserwować ruchy, czy je dobrze czuje i czy nie są zbyt intensywne. Córce jajka nie urosly :) i ma już 1350g :)sama radość

tamtusia, nie dziwię się, że stresujesz się rozstaniem z synkiem. Sama już boje sie jak to będzie jak pójdę do szpitala...

Basia powodzenia...

Bibelota witamy:)

Papercut oczywiście, że aloes :)

Do góry