reklama
Mamakulka witam
Możliwe bo czuć to ją czuję, kopać kobie ale nie są to takie mocne uderzenia. Przy mojej pierwszej córci też tak było, że leniuch była w brzuszku a na USG tylko ziewała, natomiast teraz na nią wołam "kręcidupka" bo ciągle się kręci, skacze biega itp.
Możliwe bo czuć to ją czuję, kopać kobie ale nie są to takie mocne uderzenia. Przy mojej pierwszej córci też tak było, że leniuch była w brzuszku a na USG tylko ziewała, natomiast teraz na nią wołam "kręcidupka" bo ciągle się kręci, skacze biega itp.
niunia102
Fanka BB :)
Bibelotka ja tez nie czuje mocnych kapniec nawet mezowi ani corce nie udalo sie nic wyczuc ale ja lozysko nam z przodu i pani dr mi mowila ze dziala jak amortyzator i dlatego slabiej czuc wazne ze my czujemy nasze dzieciaczki
Dominika81
papercut - to jest aloes
możesz chodować, jak urośnie duży to potem się g używa do różnych rzeczy, np. zrobić sok lub nalewkę
Bibelota - witaj!
tamtusia - a na oddział w poniedziałek?
basia777 - powodzenia... wszystko będzie dobrze. daj znać po wizycie.
możesz chodować, jak urośnie duży to potem się g używa do różnych rzeczy, np. zrobić sok lub nalewkę
Bibelota - witaj!
tamtusia - a na oddział w poniedziałek?
basia777 - powodzenia... wszystko będzie dobrze. daj znać po wizycie.
Basia daj znać co lekarz powie! I trzymaj się!
Dominika lekarz mówił, żebym w niedziele po poludniu już przyjechała, bo akurat dyżur ma i wszytko już rozdysponuje, a rano w poniedzialek będzie schodzil. Pewniej się będę czuła jak wprowadzi mnie mój lekarz.
Jestem z synkiem na dworze i od rana dużo wody pije i na szczęście ból głowy trochę odpuścił.
Dominika lekarz mówił, żebym w niedziele po poludniu już przyjechała, bo akurat dyżur ma i wszytko już rozdysponuje, a rano w poniedzialek będzie schodzil. Pewniej się będę czuła jak wprowadzi mnie mój lekarz.
Jestem z synkiem na dworze i od rana dużo wody pije i na szczęście ból głowy trochę odpuścił.
niunia102
Basia trzymaj sie bedzie dobrze. jezeli dobrze pamietam to juz z tymi nerkami bylas w szpitalu ?
reklama
beata0526
U mnie na szczęście wszystko ok, zostałam przebadana z każdej możliwej strony
Mam obserwować ruchy, czy je dobrze czuje i czy nie są zbyt intensywne. Córce jajka nie urosly i ma już 1350g sama radość
tamtusia, nie dziwię się, że stresujesz się rozstaniem z synkiem. Sama już boje sie jak to będzie jak pójdę do szpitala...
Basia powodzenia...
Bibelota witamy
Papercut oczywiście, że aloes
Mam obserwować ruchy, czy je dobrze czuje i czy nie są zbyt intensywne. Córce jajka nie urosly i ma już 1350g sama radość
tamtusia, nie dziwię się, że stresujesz się rozstaniem z synkiem. Sama już boje sie jak to będzie jak pójdę do szpitala...
Basia powodzenia...
Bibelota witamy
Papercut oczywiście, że aloes