reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hej kochane u nas dzis świeci slicznie slonko mam nadzieje ze weekend bedzie ladny
Beatka daj znac co tam u ciebie co lekarz powiedzial i jak sie czujesz?

p19uskjofubhunt5.png

u mnie tez ladnie, wygrzebalam troche ziemi z ogrodka i wsadzilam do doniczki roslinke na parapet podrzucam foto bo nie mam pojecia co to, moze wy sie znacie ja noga jestem jesli chodzi o roslinki :D

a co do pogody na weekend 28 stopni zapowiadaja :)
1463726191-1d1mld.jpeg

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, dopiero trafiłam na to forum i żałuje że nie wcześniej :/
Jestem w 26 tygodniu ciąży, termin mam na 29 sierpnia.
Nie przeczytałam wszystkich stron które zapisałyście, ale postaram się trochę nadrobić.
Czy przyjmiecie mnie do grona sierpniówek? :)
Co do upadku na brzuch to kiedyś pytałam ginekologa i to bo też miałam raz podobny przypadek i lekarz powiedział, że dziecko jest chronione przez powłoki brzuszne mamy, przez macice i worek owodniowy, więc żeby się bardzo nie martwić.

hej bibelota, witamy :)

co do upadku owszem ale im bardziej zaawansowana ciaza tym mniej jest dzidzia chroniona

reklama
u mnie tez ladnie, wygrzebalam troche ziemi z ogrodka i wsadzilam do doniczki roslinke na parapet podrzucam foto bo nie mam pojecia co to, moze wy sie znacie ja noga jestem jesli chodzi o roslinki :D

WYgląda podobnie do aloesu ...

Zaraz chyba oszaleje - od przebudzenia nie odpuszcza mnie drganie dolnej powieki- irytujące to jest. Wcześniej też mi się zdarzało, ale trwało pare sekund i mijało. Wiem , że taka dolegliwość może być objawem niedoboru magnezu. To dziwne, bo codziennie łykam magnez . Może za mało?
Dzisiaj chyba przejdę się zbadać sobie przeciwciała. Mój lekarz chyba zapomniał , że jestem Rh - . Robiłam wynik ostatnio w I trymestrze i potem już mi nie zlecał badania. W sumie mogłabym sobie oznaczyć przy okazji poziom magnezu, ale do tego trzeba byc na czczo, a ja już po śniadaniu :/

Do góry