reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

mammyblue a zwykly magnez czy z b6? ile tego suplementujesz?

ja ze wzgledu na rh- juz 2x mialam przeciwciala sprawdzane, moze faktycznie mu umknelo

reklama
mammyblue a zwykly magnez czy z b6? ile tego suplementujesz?

ja ze wzgledu na rh- juz 2x mialam przeciwciala sprawdzane, moze faktycznie mu umknelo

Biorę magnez z B6 - dawka 500 mg. Pozwalam sobie też na jedną kawkę dziennie;) , to przy okazji sobie może troche tego magnezu wypłukuje. Doczytałam jeszcze że drganie powiek może mieć związek z brakiem potasu...

A mi lekarz-gin który był na zastępstwo zalecił przeciwciała do sprawdzenia, i trochę mi się to dziwne wydaje bo ja rh + i mój mąż też +, a na początku ciąży były badane.

Mammy Blue sprawdź sobie te przeciwciala, lepiej dmuchać na zimne. Co do drgania powieki to też myślę, że to brak potasu, skoro magnez bierzesz. A bierzesz 500 mg dziennie, tak?

Mi też to aloes przypomina Papercut.

Mnie wczoraj wieczorem zaczęła głowa boleć, W nocy troszkę czułam i teraz od rana też, na szczęście nie mocno, więc mam nadzieję, ze się nie rozwinie w migrenowy ból, bo w tej ciąży miałam tylko dwa razy i mam nadzieję, że to już starczy. Podejrzewam, że to ból z emocji, że na ten odział muszę iść. Będę tęsknić za synkiem...

no to wyglada na to, ze serio aloes skoro wszystkie tak mowicie :D

moze z emocji, okazuje sie, ze maja gigantyczny wplyw na samopoczucie..

ja mialam straszne migreny przed ciaza teraz na szczescie mam spokoj

ale pech z tym upadkiem :( ja to w panice pewnie bym od razu pojechała na IP :-o

papercut na 100% młody aloes masz w doniczce ;)

mnie dziś w nocy synek uraczył kopniakami co pare godzin :D aż potem mi się śniło ze miałam jakąś dziwnie cienką skórę i przez skórę czułam jak nóżkę rozciąga a potem rączkę wypycha i normalnie głaskałam przez skórę tą łapkę :D cudny sen :)

sluchajcie, mnie wczoraj tak kopnela, ze az bylo slychac pukniecie [emoji32] a ja cala zafalowalam, ja nie wiem co to bedzie jak osiagnie pol metra :D

Hej Bibelota:) dziewczyny u mnie tez piekna pogoda weekend ma byc upalny wiec myale ze na dzialeczce posiedze:) ale fajowo :)

Moja tez juz daje takie kopniaki ze az sie przestrasze nawet maz czuje jak wieczorem na lyzeczke sie kladziemy jak mała go po plecach kopie hehe

reklama
Do góry