reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Lenka, pisałam Ci właśnie o takim taśmowym podejściu do ciężarnych w tej klinice...ehhh no szkoda może dowiesz się na zwykłej wizycie, w każdym bądź razie trzymam kciuki za ujawnienie małego lokatora :)

reklama
Polciu u mnie też niby dziewczynka ale wole być pewna niż niby..... Mój syn 6 lat temu też miał być dziewczynka a wyszedł chłopiec w 8 miesiącu nieźle co....
Wiec teraz wole być pewna a co do lekarzy eh bez komentarza moja znajoma prywatnie chodzi i nonstop płacze po wizycie raz się śmiałam ze hormony ale jak byłam z nią no to współczuję i gdyby nie fakt ze rodzi niebawem bym radziła żeby zmieniła. Ja chodzę na NFZ choć na początku byłam prywatnie ale teraz chodzę do mojej pani i jest ok choć też czasami mnie wkurwic potrafi no ale życie ;-)
Asiu no mam nadzieje choć powoli zaczynam iść z myślą że dowiem się jak urodze będę miała je na rękach bo jak narazie chęć wiedzy tej z wizytami nie idą w parze :-) potem tylko koszmary po wizytach hehe ale dziś się zdziwiłam ze ten cały chiński kalendarz i inne wróżby u mojej koleżanki się sprawdziły hehe mój się śmieje ze jak zacznie to się sprawdzać to może nie wszystko co made in China to badziew hehe :-D :-D

Hello!

Ja to chyba będę pierwsza :-) według usg termin na 30 lipiec a według @ 5 sierpień...

Pozdrawiam z nad morza :-) Pogoda od jutra ma być kiepska ale dwa dni lezalam na plaży hehe.
Odpoczywam i nawet te 600 km było super odpoczynkiem :-)

Witajcie :)
Dzisiaj (środa) wypuścili mnie do domu ...
zabieg był w pełnej narkozie i ten pierwszy dzień po zabiegu (piątek) był okropny bo wstawać zabronili
i trzeba było z basenem się zaprzyjaźnić brrr...
biorę antybiotyk bo CRP było podwyższone + dalej Duphaston i w sumie tyle,
czuję się w miarę dobrze, choć już na prawdę nie ma żartów i trzeba się oszczędzać
a ja z tych co wolą wszystko same robić bo najlepiej ;)
Ech no i zero seksu wiadomo, tyle czasu ciężko będzie hihi
kontrolę mam u swojego gina 24 maja ....
no i to tyle :)

Hej Aniu wiec teraz dbaj o siebie odpoczywaj będzie dobrze. No niestety czasami trzeba poleżeć pocierpiec ale warto prawda :-) o widzisz ja też 24 wiec idziemy razem ale osobno hehe ;-)

Hello!

Ja to chyba będę pierwsza :-) według usg termin na 30 lipiec a według @ 5 sierpień...

Pozdrawiam z nad morza :-) Pogoda od jutra ma być kiepska ale dwa dni lezalam na plaży hehe.
Odpoczywam i nawet te 600 km było super odpoczynkiem :-)

Jejku jak ci zazdroszczę. .my do morza prawie 700 km a tak je uwielbiam...

Aniu to teraz ty musisz pozwolic innym robic a sama musisz lezec i pachniec :-) bo jak nie to dostaniesz od nas wszystkich po dupie

Basiu jak ja zazdroszczę tego wylegiwania sie na plaży:-) milego wypoczynku

p19uskjo48pd7kto.png

tez zazdroszcze plazy jak nie wiem.. strasznie mnie woda uspokaja, a u siebie jedyne co to nad wisle moge pojsc, taki marny substytut :D

Dziękuję ;-)

Jakoś w tej ciąży jestem odważna i mówię jedziemy ostatni dzwonek bo potem będę się toczyć :-)

Plaża super więc polecam ;-)

reklama
Hej dzisiaj mam super dzień byłam na zakupach z treściami kupowali sobie ubrania ja robiłam za kierowcę i opłacało się auto zatankowane do pełna kupili mi dwie sukienki dla synka czapkę skarpetki mega super spodenki i kilka innych rzeczy do tego teściowa nakupila mi owoców soków i o dziwo sprawdzała gdzie więcej owoców zawierające żelazo wow jestem w szoku hehe chyba częściej będę jeździć z nimi na zakupy hehe :-D :-D
Maleństwo jednak dalej cisza niby coś klubów brzuchu bulgocze ale nie czuje jak się przemieszcza a wcześniej nawet było widać jak brzuch falowal eh czy to normalne?

Do góry