reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Lenka, pisałam Ci właśnie o takim taśmowym podejściu do ciężarnych w tej klinice...ehhh no szkoda może dowiesz się na zwykłej wizycie, w każdym bądź razie trzymam kciuki za ujawnienie małego lokatora :)

reklama
Polciu u mnie też niby dziewczynka ale wole być pewna niż niby..... Mój syn 6 lat temu też miał być dziewczynka a wyszedł chłopiec w 8 miesiącu nieźle co....
Wiec teraz wole być pewna a co do lekarzy eh bez komentarza moja znajoma prywatnie chodzi i nonstop płacze po wizycie raz się śmiałam ze hormony ale jak byłam z nią no to współczuję i gdyby nie fakt ze rodzi niebawem bym radziła żeby zmieniła. Ja chodzę na NFZ choć na początku byłam prywatnie ale teraz chodzę do mojej pani i jest ok choć też czasami mnie wkurwic potrafi no ale życie ;-)
Asiu no mam nadzieje choć powoli zaczynam iść z myślą że dowiem się jak urodze będę miała je na rękach bo jak narazie chęć wiedzy tej z wizytami nie idą w parze :-) potem tylko koszmary po wizytach hehe ale dziś się zdziwiłam ze ten cały chiński kalendarz i inne wróżby u mojej koleżanki się sprawdziły hehe mój się śmieje ze jak zacznie to się sprawdzać to może nie wszystko co made in China to badziew hehe :-D :-D

Hello!

Ja to chyba będę pierwsza :-) według usg termin na 30 lipiec a według @ 5 sierpień...

Pozdrawiam z nad morza :-) Pogoda od jutra ma być kiepska ale dwa dni lezalam na plaży hehe.
Odpoczywam i nawet te 600 km było super odpoczynkiem :-)

Witajcie :)
Dzisiaj (środa) wypuścili mnie do domu ...
zabieg był w pełnej narkozie i ten pierwszy dzień po zabiegu (piątek) był okropny bo wstawać zabronili
i trzeba było z basenem się zaprzyjaźnić brrr...
biorę antybiotyk bo CRP było podwyższone + dalej Duphaston i w sumie tyle,
czuję się w miarę dobrze, choć już na prawdę nie ma żartów i trzeba się oszczędzać
a ja z tych co wolą wszystko same robić bo najlepiej ;)
Ech no i zero seksu wiadomo, tyle czasu ciężko będzie hihi
kontrolę mam u swojego gina 24 maja ....
no i to tyle :)

Hej Aniu wiec teraz dbaj o siebie odpoczywaj będzie dobrze. No niestety czasami trzeba poleżeć pocierpiec ale warto prawda :-) o widzisz ja też 24 wiec idziemy razem ale osobno hehe ;-)

Hello!

Ja to chyba będę pierwsza :-) według usg termin na 30 lipiec a według @ 5 sierpień...

Pozdrawiam z nad morza :-) Pogoda od jutra ma być kiepska ale dwa dni lezalam na plaży hehe.
Odpoczywam i nawet te 600 km było super odpoczynkiem :-)

Jejku jak ci zazdroszczę. .my do morza prawie 700 km a tak je uwielbiam...

Aniu to teraz ty musisz pozwolic innym robic a sama musisz lezec i pachniec :-) bo jak nie to dostaniesz od nas wszystkich po dupie

Basiu jak ja zazdroszczę tego wylegiwania sie na plaży:-) milego wypoczynku

p19uskjo48pd7kto.png

tez zazdroszcze plazy jak nie wiem.. strasznie mnie woda uspokaja, a u siebie jedyne co to nad wisle moge pojsc, taki marny substytut :D

Dziękuję ;-)

Jakoś w tej ciąży jestem odważna i mówię jedziemy ostatni dzwonek bo potem będę się toczyć :-)

Plaża super więc polecam ;-)

reklama
Hej dzisiaj mam super dzień byłam na zakupach z treściami kupowali sobie ubrania ja robiłam za kierowcę i opłacało się auto zatankowane do pełna kupili mi dwie sukienki dla synka czapkę skarpetki mega super spodenki i kilka innych rzeczy do tego teściowa nakupila mi owoców soków i o dziwo sprawdzała gdzie więcej owoców zawierające żelazo wow jestem w szoku hehe chyba częściej będę jeździć z nimi na zakupy hehe :-D :-D
Maleństwo jednak dalej cisza niby coś klubów brzuchu bulgocze ale nie czuje jak się przemieszcza a wcześniej nawet było widać jak brzuch falowal eh czy to normalne?

Do góry