reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Maldob wspolczuje 3maj sie. Znam przypadki ze wszystko dobrze sie konczylo :)

Lenka moja dzis zdecydowanie lepiej czesto i mocniej sie rusza czytalam ze dzieci spia okolo 15godzin to wiesz moga byc rozne te dni. Tym bardziej ze moja na poczatku ruszala sie tylko wieczorem i w nocy i tylko raz w nocy sie skapnełam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lenka - hehe, to fajnie, ze teściowa zadbała :-) :)

Basiu - o rany, jak mi się marzy morze.... w tym roku zaplanowane mazury, ale już kombinuję jak tu jeszcze o morze zahaczyć....

maldob - współczuję strasznie.... :sad::sad:

Polciu no niby tak ale wiesz jak dłużej cisza to zaraz panikuje hehe mój się śmieje ze porostu tyle macam ten brzuch ze dziecko ma już mnie dosyć haha :p
Dominika no bez kitu ale w szoku byłam choć sądzę że ta ciąża druga na nią tak działa bo jak urodziłam synka to mówili że trzeba za drugie się brać itd a ja ze za kilka lat może bo w głowie mi praca była i teraz jak jestem w ciąży po wcześniejszych poronieniach to dba nie powiem... Ogólnie teściowa wkurza czasami ale lepiej jest mi z nią niż własną matka niestety...
No albo druga str medalu chce zasłużyć sobie i pójść do nieba jak hapnie heh...
Tak czy siak grunt ze myśli :-D

Ale mam stresa przed dzisiejszą wizytą

Malbob współczuję strasznie i duzo zdrowka dla taty

p19uskjofubhunt5.png

reklama
Lenka no to dobrze.

Dominika super :D mój jak poczuł pierwszy raz to galy otworzył na cala szerokość :D

Niunia ja też zawsze przd wizyta panikuje i ciśnienie stąd wyższe hehe ale Będzie dobrze :**

Ankaka no to świetnie :) spokojniejsza możesz być.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry