reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

lenka tak czytam czytam i sie dziwie czemu sukienki dla synka [emoji23]

moze sie dzidzia ustawila tak ze kopie cie po wnetrznosciach

reklama
Lenka no to fajnie :)
A który masz tc? Długo to już trwa? Ja to jestem histeryczka i pewnie już bym była na usg. Ostatnio mój synek miał leniwe dwa dni i ruszał się jak go pobudzilam zimna woda albo szturchankiem ale od wczoraj dyskoteka aż brzuch się trzęsie :)

Zazdroszczę Basiu! Ja mam od początku ciąży chęć jechać nad morze . Ale mieszkam w górach i nad morze mogłabym dopiero w lipcu się wybrać bo mąż tak może więc nie pisane mi w tym roku :(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

lenka tak czytam czytam i sie dziwie czemu sukienki dla synka [emoji23]

moze sie dzidzia ustawila tak ze kopie cie po wnetrznosciach

Heh sukienki dla mnie hehe :-D gacie dla synka haha
Mamakulka 23prawie no ja i dotykam i bujam brzuch juz i słodkie jadłam i na boku leżę i nic tylko bulgotanie słyszę i czuje uciski czasami ale tak bardziej w środku a nie jak wcześniej ze tylko dotknę i zaraz brzuch faluje eh ja niby tez panikara ale nie chce żeby zaraz gadanie było jakbym pojechała

Heh sukienki dla mnie hehe :-D gacie dla synka haha
Mamakulka 23prawie no ja i dotykam i bujam brzuch juz i słodkie jadłam i na boku leżę i nic tylko bulgotanie słyszę i czuje uciski czasami ale tak bardziej w środku a nie jak wcześniej ze tylko dotknę i zaraz brzuch faluje eh ja niby tez panikara ale nie chce żeby zaraz gadanie było jakbym pojechała
Ja wczoraj wieczorem tez i jadlam i piłam soczek jabłkowy i tez mała taka leniwa. Dzis rano po sniadaniu tez kladlam sie na boku troche sie poruszala jeden taki mocniejszy kopniak i cisza z tym ze ja w tym tygodniu zaczynam 27tydzien. U Ciebie na tym etapie to mysle ze jeszcze tak moze byc. Ale czemu ja tak teraz czuje rzadko:/ a na ruch dotykanie brzuszka to ona nigdy nie reagowała. Jak juz to niezaleznie sie rusza i po jedzonku a tak zeby na dotykanie cos ty. Taka jest uparta na usg tez nigdy nie chce wspolpracowac moj lekarz ma 4d a buzi nie pokazuje.

Może taki urok :) mój też nie chce buzi pokazywać na 4d tylko jajka ciągle :)

Lenka wiesz co ja bym chyba zadzwoniła do lekarza zapytać co masz robić. Bo w sumie zawsze będziesz się czuła spokojniej :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka i tu mam problem mój lekarz ma urlop zero kontaktu lipa... Jutro zadzwonię ogólnie do przychodni zapytam i tyle bo bez kitu słyszę itp ale nie czuje... No czytałam na internecie ze niby to normalne raczej...

Najadlam się ostro wszystko popilam sokiem z granata i zaczęło się poruszać delikatnie ale czuje :-D kur....panikę sieje ale jak są dni ciszy to Chryste :'( juz wole żeby walilo po nerkach i gdzie chce abym tylko czuła heh...pewnie potem znowu będzie cisza ale teraz wiem ze juz Oki hehe :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czytalam ze sa 4 fazy u dzidzi spi i sie nie rusza, spi i sie delikatnie rusza, nie spi ale tez nie wariuje, nie spi i urzadza dyskoteke ;) wiec spokojnie moze akurat wariuje jak spisz albo co moja tez sie potrafi dlugo nie ruszac a potem wali wszystkim na raz w kazda strone ;)

Hej. Proszę o pomoc. Może któraś z Was była już w podobnej sytuacji. Dziś dowiedziałam się ze mój tata ma nowotwór złośliwy. Jest skierowany na radioterapie. Ponoć nie będę mogła się z nim spotkać w trakcie leczenia i 2 tyg po. Czy to prawda? :(

Mało tego to od rana przez ten stres chyba... W ogóle nie czuję Dzidzi;-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej. Proszę o pomoc. Może któraś z Was była już w podobnej sytuacji. Dziś dowiedziałam się ze mój tata ma nowotwór złośliwy. Jest skierowany na radioterapie. Ponoć nie będę mogła się z nim spotkać w trakcie leczenia i 2 tyg po. Czy to prawda? :(
Po radioterapii niestety tak jest bo to naświetlania są one zostają w organizmie ponoć...
Papercut o zawsze myślałam że jak się śpi nawet to się poczuje ruchy heh ale może faktycznie tak jest oby tylko Nie było tej ciszy za często hehe

reklama
Do góry