reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

a ten cellulit to od hormonow sie robi? ja wygladam okropnie pod tym wzgledem teraz..

ja chodzilam kiedys na vacufitness, jest bieznia w takim rekawie od piersi w dol i pod cisnieniem sie chodzi, z nog tylka i brzucha schodzilo rewelacyjnie pewnie na to wroce jak bedzie kasa i czas

hchy90bv68bkny13.png

kamcia super brzuch mialas :) miesnie nie zgina spokojnie wrocisz ;)

reklama
Kamcia schowaj się! ;p pięknie wyglądałas i pewnie wyglądasz.

Cellulit to chyba od wody co się zatrzymuje w organizmie. Mi się nogi porobily takie brzydkie , że mi głupio.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Ja mam taką nadzieję, że gadki o tym ze przy kp się chudnie nie są mitem :D ale owszem tez mam wieeeelkie plany co do biegania z wózkiem i innych fit rzeczy :D Wiecie jak na filmikach[emoji14]

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Nogi mam straszne :( te żylaki tak szpecą że nie wiem w co się ubiore latem żeby ludzi nie straszyć :(
Z tego brzucha byłam bardzo dumna :) wcześniej miałam taki omkły :p ale ciało jest plastyczne i się nad nim popracuje to efekty będą super, następny sezon bikini będzie Nasz dziewczyny !

hchyyx8dko6t722z.png

Ja przed ciążą i tak nie nadawała się do bikini wiec nic straconego :D ale lubię siebie wiec jest ok :)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

kamcia w kompleksy nas wpędzasz ;) Ja zawsze szczupła byłam, ale oponka na brzuchu też zawsze była.
Synka karmiłam piersią ponad rok i szybko wróciłam do wagi sprzed ciąży, niestety brzuch pozostawiał wiele do życzenia, bo po porodzie rozeszły mi się mięśnie brzucha i przed drugą ciążą nie zdążyły wrócić do normy :( Nie wiem czy to w ogóle się unormuje i czy można z tym coś zrobić....

Cellulit w pierwszej ciąży też miałam i teraz też mam, to od gromadzącej się w organizmie wody. Na szczęście on po ciąży znika :)

reklama
Do góry