reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dzień dobry!

Witam nowe mamusie na naszym forum :yes:
zapraszam też wszystkie mamusie (szczególnie, te które niedawno zaczęły korzystać z forum) do zapoznania się z regulaminem forum, szczególnie z punktem 3 :wink:
Link do: Regulamin korzystania | Forum o ciąży i dzieciach - BabyBoom

ankaka - dobrze, że Ci założą. moja koleżanka też miała od początku ciąży po tym jak poprzednio poroniła, w tym raz późną ciążę :sad:

reklama
Moj starszak nie raz sie oprze na brzuchu i tez sie stresuje potem :)

Ja mialam 2 miesiace cisnienie 90/60 teraz mam ok na szczescie :)

W pierwszej ciazy tez mialam pessar, ale w 30 tc :) troche mnie martwi, ze tak szybko teraz, ale musi byc dobrze! Obym tylko nie miala takich infekcji jak za pierwszym razem!

Jakby ktoraś musiała leżeć w ciąży to tu pare pomysłów jak to przetrwać :D

Link do: Matka też człowiek!: Ciąża z nakazem leżenia, czyli ..

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim dawno nie pisałam a więc jestem po badaniach i cóż hmm dalej jedna nie wiadoma co prawda maluszek nie obrócił się pupa ale.... Właśnie he zaslonilo się tam..łapka i nie wiem co tam świta heh.
Poza tym mam nakaz właśnie leżenia wiec koniec ze sportami i aktywnością dużą..
Ponadto źle wyniki badań szczególnie żelazo lekarz wręcz krzyczała...ze co się ze mną dzieje bo żelazo łykam wszystkie witaminy tez :-( mało tego przytyłam od początku ciąży 1,5 kg i tyle dziecko kopie coraz lepiej rusza się a brzucha jak nie było tak nie ma.
Zupełnie nie wiem co jest ta ciąża zupełnie inna od pierwszej 6 lat temu diametralna wręcz inne samopoczucie objawy wygląd wszystko inne.. Od samego początku pod górkę mamy powoli zaczynam się załamywać chyba :-(

Ankaka dzięki za link mi należności się przyda skorzystam ;-)
Wszystkim oczekującym na święta życzę smacznego jajeczka :-*

Lenka nie przejmuj sie .. ja schudlam 6 kg .. teraz przytylam 4 i mam jeszcze 2 na minusie, ale przez caly miesiac nie przytylam nic. Dzidzia ma 680 g, wiec lekarka powiedziala, ze nie ma siebdo czego przyczepic bo wyniki badan mam dobre i dzidzia rosnie, wiec wszystko jest ok i nic tylko sie cieszyc :) boore tabletki na tarczyce i to moze dlatego :)

Dziewczyny wczoraj kupilam ciuszki uzywane za 150 zl ponad 100 sztuk. Ciuszki piekne juz nie moge sie doczekac prania i prasowania :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Aniu jem ogólnie niby nigdy nie miałam problemów jednak i w pracy i wogole dałam o formę co za tym idzie o dietę bogata w witaminy.
Jem dużo pokarmów bogatych w żelazo i pije nawet suplement no w tabletkach bo lekarz kazała a tu...eh nwm chyba nic tylko kupić sam sok z buraków i pić blee :-/

reklama
Hej papercut;-) mówisz? Hm no skocze do apteki jutro i popytam co Mo doradza eh jestem ogólnie zdolowana i tymi wynikami i jeszcze jak znowu maleństwo wstydzi się pokazać heh zakupy znowu przełożone jedyne co to wózek jutro z mężem kupimy :-)

Do góry