reklama
Fimka
Fanka BB :)
Mnie zgaga też meczy, ale codziennie jedna tabletkę rennie biorę :-)
Biorę też.
I piję mleczko Maalox, takie prosto z lodówki.
Niestety wszystko pomaga na chwilę
Fimka
a to mozna rennie? to po co ja sie mecze...
Mój lekarz mówił że można.
Maaloxu nie bardzo, ale stwierdził, że jak mi pomaga, to łyczka dziennie mogę.
A mam naprawdę okropną
Właściwie po wszystkim.
dokladnie. kazda inna i kazdej cos innego nie pasuje i pasuje. tak juz jestkazda co innego
reklama
Asiunia1988
Paper ja właśnie tak jem Zwykle razowe pieczywo, owoce na drugie śniadanie, obiad gotuje dla wszystkich jeden, a na kolację zwykle mały kubek jogurtu naturalnego, z pełnoziarnistymi płatkami, rodzynkami albo innymi dodatkami Dodatkowo dużo piję Robię sobie cały dzbanek herbaty, takiej słabiutkiej, i popijam non stop. Do tego dwa godzinne spacery, jeden bardzo powolny bo mała nóżkami drepcze a drugi na rowerku więc szybszy Nie chodzę głodna, jutro zaczynam 26 tydzień i 6 kg na plusie. Mierzę cukry i są ok, czyli delikatna dieta i jest gitco do cery ja na plus, wlosow wiecej a paznokcie to nie wiem bo pod hybryda caly czas sa
wyslalam mezczyzne do sklepu po ciemne pieczywo jogurty naturalne warzywa itp chociaz to bede podjadac zamiast ptasiego mleczka czy tostow
Z tyciem w 3 trymestrze różnie bywa, to chyba bardzo indywidualna kwestia, zależy tez czy ma się skłonności do puchnięcia. Z córka przez ostatnie 3 miesiące przytyłam 2 kg. Teraz nie wiem jak będzie, ale na tym samym etapie ciąży miałam 7,5 kg.
U mnie włosy i cera o niebo lepsze, za to kręgosłup z dnia na dzień gorzej.
Jutro jadę na pobranie krwi, zahaczę o Rossmann bo kosmetyki do oczu -49 %, i Biedronkę bo podobno jakieś zabawki ogrodowe są dla dzieci. AAAA wpadła mi w ręce nowa gazetka Lidla i od 5 maja, ciuchy ciążowe i ubranka dla maluszków będą