reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

co do cery ja na plus, wlosow wiecej a paznokcie to nie wiem bo pod hybryda caly czas sa :D

wyslalam mezczyzne do sklepu po ciemne pieczywo jogurty naturalne warzywa itp chociaz to bede podjadac zamiast ptasiego mleczka czy tostow :)

reklama
ja na wlosy nie narzekam, zgestnialy fajnie, ale paznokcie to porazka, leca mi na potege, co sobie troszke dluzsze wyhoduje to zaraz jak piapier sie rwa

reklama
co do cery ja na plus, wlosow wiecej a paznokcie to nie wiem bo pod hybryda caly czas sa :D

wyslalam mezczyzne do sklepu po ciemne pieczywo jogurty naturalne warzywa itp chociaz to bede podjadac zamiast ptasiego mleczka czy tostow :)
Paper ja właśnie tak jem :) Zwykle razowe pieczywo, owoce na drugie śniadanie, obiad gotuje dla wszystkich jeden, a na kolację zwykle mały kubek jogurtu naturalnego, z pełnoziarnistymi płatkami, rodzynkami albo innymi dodatkami :) Dodatkowo dużo piję :) Robię sobie cały dzbanek herbaty, takiej słabiutkiej, i popijam non stop. Do tego dwa godzinne spacery, jeden bardzo powolny bo mała nóżkami drepcze a drugi na rowerku więc szybszy :) Nie chodzę głodna, jutro zaczynam 26 tydzień i 6 kg na plusie. Mierzę cukry i są ok, czyli delikatna dieta i jest git :)
Z tyciem w 3 trymestrze różnie bywa, to chyba bardzo indywidualna kwestia, zależy tez czy ma się skłonności do puchnięcia. Z córka przez ostatnie 3 miesiące przytyłam 2 kg. Teraz nie wiem jak będzie, ale na tym samym etapie ciąży miałam 7,5 kg.
U mnie włosy i cera o niebo lepsze, za to kręgosłup z dnia na dzień gorzej.
Jutro jadę na pobranie krwi, zahaczę o Rossmann bo kosmetyki do oczu -49 %, i Biedronkę bo podobno jakieś zabawki ogrodowe są dla dzieci. AAAA wpadła mi w ręce nowa gazetka Lidla i od 5 maja, ciuchy ciążowe i ubranka dla maluszków będą :)

Do góry