reklama
Fimka
Fanka BB :)
Nie martw się lekarz przekona się do Prenalenu jak zaproszą go na "szkolenie" wyjazdowe w Grecji. Poznasz po firmowym bloczku na biurku. Wtedy i cukier nie będzie miał znaczenia, a i wytłumaczenie na cenę się znajdzie
Hehehehehe, pewnie tak
ale za to z zatokami i katarem sie pogorszylo ledwo zywa jestem...
To polecam FixSin.
To taka butla i wlewasz ok. 250ml roztworu i płuczesz zatoki
Srogie, trochę ciągnie na wymioty, ale pomaga
Koszt ok. 15zł już z saszetkami.
No i Sinupret/Sinavet/Sinulan. Sinavet jest chyba najtańszy - 8,6zł/60szt. w gemini.
Mi lekarz zalecił jeszcze Rhinoargent i Salorhin spraye do nosa.
Kupiłam też srebro do płukania jamy ustnej.
Tak się leczyłam + domowe sposoby i pomogło
maz polecial do apteki i mial kupic buraczki
Buraczki z apteki?
To jakieś wyjątkowe!
Papercut - ja w pierwszej ciąży tyłam najwięcej I i II i III trym.
A teraz dopiero zaczynam przybierać, a to już zaraz III trym.
Chyba znowu zasada "każda ciąża inna"
A co do zgagi - maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam okrooooooooooooooooopną
Czasami aż na wymioty mnie bierze.
Tak już z 2 tyg.
Z T. miałam dokładnie tak samo
Do samego "opadnięcia brzucha", czyli na 2 tyg. przed porodem się skończyła
KOSZMAR!!!
Dominika81
Buraczki z apteki?
To jakieś wyjątkowe!
"
okasia - no, to nie jest rzeczywiscie zawrotna cena. szczerze mówiąc, co do syropu to nie sprawdzałam, te witaminy ciążowe jak na mój gust były drogie.
osobiście apteki omijam z daleka
kamcia - a będziesz miała synka? bo podobno dziewczynki zabierają mamie urodę, a chłopcy wręcz przeciwnie
kolejny zabobon w który nie wierzę, ale podobno tak mówią
Heromina - jakoś nigdy żeberek nie robię bo nie umiem. ale może też za często nie próbowałam
ja mam dalej problem z krtanią I strunami głosowymi. chyba jednak jutro wybiorę się do lekarza
kaszel mi sprawia straszny ból.
Heromina
Buraczki z apteki?
To jakieś wyjątkowe!
Hehe wariatka
Heromina - jakoś nigdy żeberek nie robię bo nie umiem. ale może też za często nie próbowałam
Moje chlopaki uwielbiaja, ale trzeba trafic na miesiste i chude
Cos mi sie ostatnio czesto i gesto bebzol napina i takie bole przy tym mam, ze ruszac sie nei moge. Kurcze, zeby tylko nie bylo to samo co z mlodym, ze w szpitalu wyladowalam :/
Peper hmm no to ja za malo przybieram patrzac na to co napisalas, ale jem normalnie kurcze, slodyczy az za duzo wcinam,a nic nie poradze, ze szybko sie najadam,a potem nie wiem widocznie spalam przy moim trybie zycia. Mam nadzieje, ze to pozniej nie wplynie negatywnie na szprote
Z gardlem tez mam co chwile problem, czesto chrypka, albo takie drapanie, Tantum Verde ciafgle w uzyciu,a jeszcze znowu kaszel mokry sie pojawil
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dominika81
Moje chlopaki uwielbiaja, ale trzeba trafic na miesiste i chude
gotujesz czy pieczesz? I jak długo?
agata320
Wypróbuje migdaly może pomogą lepiej nie zawracać sobie głowy waga, jeżeli nie jemy nie zdrowych rzeczy typu codziennie hamburgery i czekolady tylko normalne obiady to raczej tycie powinno byc naturalne nie? wazne zeby dziecko zdrowe bylo Mnie trochę stresuje tylko to ze dziecko może byc duże i wtedy gorszy porób ale na to chyba wpływu juz nie mamy
boze pocieszylas mnie - ja 13 na plusieJa już mam 18 kilo na plus....masakra się czuję...A co dalej...
Mnie zgaga też meczy, ale codziennie jedna tabletkę rennie biorę :-)
dziewczyny ja ledwo chodze- pospzrata;am mieszkanie i plecy tak bola ze mala musiala imi pomoc z lozka wstac. jutro wizyta az sie boje jak ja tam dojade jak to tak bedzie
polcia177
Ja na szczescie zgagi nie mam ale za to alergia zaczelo sie pylenie ale na szczescie dosyc jest pochmurno wiec nie ma tragedii.
Oj ja tez zaczelam mniec apetycik i chyba przyrost wagi taki konkretny sie zacznie bo narazie 2kg mialam ale przy nastepnej wizycie dojdzie pewnie ze trzy tak czuje nieraz taki dzien ze moglabym na okraglo jesc ale ja tam sie nie przejmuje jak jest apatyt i glod to znaczy ze organizm potrzebuje
Oj ja tez zaczelam mniec apetycik i chyba przyrost wagi taki konkretny sie zacznie bo narazie 2kg mialam ale przy nastepnej wizycie dojdzie pewnie ze trzy tak czuje nieraz taki dzien ze moglabym na okraglo jesc ale ja tam sie nie przejmuje jak jest apatyt i glod to znaczy ze organizm potrzebuje
reklama
kamcia567
Chyba nam wszystkim apetyt dopisuje ale to dobrze, dzidziole rosną
Dominika, właśnie ze dziewczynka a wszyscy chwalą ze wyglądam jak na chłopca. Włosy mi wcale nie wypadają (pewnie masowo wypadna po porodzie, ale teraz są gęste jak nigdy) no i cera cud malina
Na chrypę polecam tabletki do ssania isla.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dominika, właśnie ze dziewczynka a wszyscy chwalą ze wyglądam jak na chłopca. Włosy mi wcale nie wypadają (pewnie masowo wypadna po porodzie, ale teraz są gęste jak nigdy) no i cera cud malina
Na chrypę polecam tabletki do ssania isla.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom