reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Betata to tak jak u nas:) Miałam nadzieję, że do porodu córce wyjdą już wszystkie ząbki a chyba nic z tego, ma już jedna piątkę teraz idzie druga ale u niej strasznie długo to trwa :(

reklama
140 (10).jpg 140 (9).jpg 140 (7).jpg 140 (5).jpg
Obiecalam, ze wstawie to wstawiam :-) przescieradlo, kostka sensoryczna, ochraniacz i organizer dla synka, a podusie dwustronne dla corki :-)

Załączniki

• 140 (10).jpg
    140 (10).jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 125
  • 140 (9).jpg
    140 (9).jpg
    3 KB · Wyświetleń: 118
  • 140 (7).jpg
    140 (7).jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 138
  • 140 (5).jpg
    140 (5).jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 130
fimka przy zebach moze byc bardzio wysoka temp, biegunka a nawet wymioty.
okasia zdrowka kochana- oby szybko pzreszlo.
basienka28 rewelacjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa az samej chce sprobowac- mzoe cos mi wyjdzie. nie mama maszyny ale moze recznie da rade jakas podusie zrobic :)

a mnie dzis przyajciolka na spacer dlugi ze swoim malym wyciagnela- najpierw nie chcialam ale nei zaluje bo super bylo- pogoda super, pogadalysmy sobie - bylo naparwde fajnie. poitem wpadla tesciowa a teraz siedze z herbatka i odpoczywam :)

Okasia zdrowka

Fimka ja tez stawiam na zeby

wena hej :)

Mialam dzis isc po wyniki, ale kurde jakis taki dzien spiacy dzis mam i normalnie ledwo juz siedze, a spac nie pojde, bo pozniej sie mecze w nocy.

Dziewczyny hit, dziś rano miałam kontrolę z ZUS-u !!!
Normalnie miałam takiego fuksa heh
Mało brakowało a bym się minęła z tymi babami o 5min,
byłam z psem na spacerze, wracam, jestem już na swoim piętrze i słyszę domofon,
ale myślałam że to do sąsiadów, ale gdy weszłam do mieszkania ponownie jednak u mnie dzwoni,
odbieram domofon a tu : "Dzień Dobry ZUS Zabrze my do Anny B" :))))
No to otworzyłam, zanim wlazły na 3 piętro szybko przebrałam się w domowe ciuszki i ściema heh
no więc one tę wizytację nazwały "sprawdzeniem obecności w domu"
musiałam się podpisać na liście i wsio ;)
nie wspomnę że jak wróciłam z psem to miałam za sekundę wychodzić na zakupy,
także babeczki wstrzeliły się w sam raz :D

Dziewczyny hit, dziś rano miałam kontrolę z ZUS-u !!!
Normalnie miałam takiego fuksa heh
Mało brakowało a bym się minęła z tymi babami o 5min,
byłam z psem na spacerze, wracam, jestem już na swoim piętrze i słyszę domofon,
ale myślałam że to do sąsiadów, ale gdy weszłam do mieszkania ponownie jednak u mnie dzwoni,
odbieram domofon a tu : "Dzień Dobry ZUS Zabrze my do Anny B" :))))
No to otworzyłam, zanim wlazły na 3 piętro szybko przebrałam się w domowe ciuszki i ściema heh
no więc one tę wizytację nazwały "sprawdzeniem obecności w domu"
musiałam się podpisać na liście i wsio ;)
nie wspomnę że jak wróciłam z psem to miałam za sekundę wychodzić na zakupy,
także babeczki wstrzeliły się w sam raz :D
Mialas wielkie szczescie. Niestety mi sie nie udalo :-)

reklama
Do góry