reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
aniab to faktycznie fuks jak nie wiem :), ale wzieli sie ostro, jak bylam u ksiegowej to powiedziala, ze wlasnie te kontrole sie nasilily, bo sie coraz wiecej os wycfanilo i pozatrudnialo do firm w trakcie ciazy, skladki wysokie, a potem kupa kasy co miesiac i sie smiala, ze w koncu ludzie zaczeli cos wyciagac od panstwa i im sie to nie podoba :)

Basiu wlasnie przyjeli to wytlumaczenie Twoje?

Kochane, nic nie wiem. Zadnej odpowiedzi. Kazali mi wyslac dokumenty potwierdzajace, ze firma dziala i nie jest fikcyjna, to wyslalam im 100 kartek roznych dokumentow, niech sobie czytaja :-) poza tym byli u mnie w firmie i widzieli, ze wszystko dziala. Ta niewiadoma caly czas mnie dreczy :( I nie moge nigdzie ruszyc sie z domu. Dzis wplynelo do Zusu kolejne moje zwolnienie, wiec na dniach powinny u mnie byc :-) oby tak bylo :-)

Dziewczyny hit, dziś rano miałam kontrolę z ZUS-u !!!
Normalnie miałam takiego fuksa heh

No to miałaś "szczęście":) Jesteś już długo na L4? Prowadzisz własną działalność? albo zatrudniłaś się gdzieś niedawno? Sorry za serie pytań, ale jestem ciekawa czy w tych kontrolach celują w jakie konkretne przypadki czy rzeczywiście jest to losowe?

Kurcze, też mam już stresa z tym ZUSem. Heheh...W myślach już tworzę scenariusze usprawiedliwienia swojej nieobecności :tak:

Dzięki dziewczyny za pomoc.

Możliwe, że to zęby.

Ale co nie zbiję temp. to za 3-4h znowu rośnie :/
To już drugi dzień. Jak w nocy będzie to samo, to jutro pójdę już do lekarza, bo mam też wrażenie, że trze uszko.
Boję się, żeby nie miał zapalenia ucha.
Ech.

Wysypka zwykle pojawia się po 3 dniach gorączki, a ta znika samoistnie. U nas pojawiła się najpierw na karku i pleckach potem poszła na cale ciało. Obserwuj bo jak jest osłabiony mógł złapać ją właśnie.

reklama
Do góry