Asiunia1988
Fanka BB :)
Betata to tak jak u nas Miałam nadzieję, że do porodu córce wyjdą już wszystkie ząbki a chyba nic z tego, ma już jedna piątkę teraz idzie druga ale u niej strasznie długo to trwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Superrrrrrrr śliczne wszystkoZobacz załącznik 755306 Zobacz załącznik 755307 Zobacz załącznik 755309 Zobacz załącznik 755310
Obiecalam, ze wstawie to wstawiam :-) przescieradlo, kostka sensoryczna, ochraniacz i organizer dla synka, a podusie dwustronne dla corki :-)
Mialas wielkie szczescie. Niestety mi sie nie udalo :-)Dziewczyny hit, dziś rano miałam kontrolę z ZUS-u !!!
Normalnie miałam takiego fuksa heh
Mało brakowało a bym się minęła z tymi babami o 5min,
byłam z psem na spacerze, wracam, jestem już na swoim piętrze i słyszę domofon,
ale myślałam że to do sąsiadów, ale gdy weszłam do mieszkania ponownie jednak u mnie dzwoni,
odbieram domofon a tu : "Dzień Dobry ZUS Zabrze my do Anny B" )))
No to otworzyłam, zanim wlazły na 3 piętro szybko przebrałam się w domowe ciuszki i ściema heh
no więc one tę wizytację nazwały "sprawdzeniem obecności w domu"
musiałam się podpisać na liście i wsio
nie wspomnę że jak wróciłam z psem to miałam za sekundę wychodzić na zakupy,
także babeczki wstrzeliły się w sam raz