agata320
Fanka BB :)
Łóżeczko wyszlo piękne! Podoba mi sie połączenie szarego z pozatym, sama myśle o czymś takim;-)Hej Dziewczyny, Witam nowe koleżanki
Ja dziś robiłam krzywą cukrową...Ale mam to szczęście, że w domowych warunkach . Moja teściowa pracuje w laboratorium, więc rano przyszła pobrać mi krew, udało mi się wypić ten "ulepek", poleżałam sobie i po dwóch godzinach mąż mnie zawiózł na ponowne badanie. Maluch po tej dawce cukru fikał jak szalony
Mój mąż dzisiaj się popisał , w związku z tym że po tej glukozie musiałam leżeć, zawiózł dziś syna do przedszkola. Wszystko fajnie, tylko że nie ubrał mu kurtki :/ a dodam że ciepło dziś nie jest i na dodatek leje.
Pokaże wam jeszcze co wyszło z malowania łóżeczka. Efekt nie jest do końca taki jaki chciałam, tzn. szczebelki malowane pędzlem nie są zbyt idealne, ale ogólnie jest ok Zobacz załącznik 754682
Ooo super a ja się zastanawiałam czy rozkładanie łóżeczka na tym etapie jest ok bardzo pięknie wyszło.
Ja pewnie dostane skierowanie na następnej wizycie 22 kwietnia na glukozę i trochę się obawiam. Raz , że mdłości a dwa , że wyjdzie cukrzyca
Ja lenia mam tak chwilowo. W sensie wstanę ranooo pokreceeee sieeee i wyższe obroty wchodzą powoli.
W sobotę wieczorem idę na koncert. Strasznie się bałam gdziekolwiek wychodzić w ciazy ale czytałam , że jak ciaza przebiega ok to można. Oczywiście nie będę stała przy głośnikach tylko z obstawa brzucha daleko a wy co myślicie?
W ogóle to od 2 dni bolą mnie stawy. Biodra, kolana. Ale to taki dziwny, swędzący bol.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
ja cały czas w stresie żyje, każdym klientem sie stresuje ze to kontrola może byc. A ze u rodziców pracuje w firmie to cały czas im pomagam. Mam nadzieje ze bede miała szczęście i mnie nie nakryja. A dziewczyny jak u Was ZUS pieniądze wypłata bo ja dwa miesiące na chorobowym a ani grosza jeszcze nie dostalamMialam dzis kontrole tym razem w firmie. Nie zastali mnie, pracownik powiedzial, ze jestem na chorobowym. W ogole sie nie przedstawily, tylko udawala klientke i nagle taki tekst: czy moglabym rozmawiac z Pania Basia ? :-) Takze cos sie dzieje :-) Dobry znak :-)