reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Co do sesji mi sie podobaja ale w zadnej ciazy nie robilam i tak zostanie
Mammyblu slicznie wyszlo ci łóżeczko
Basia ale cwaniaki masakra :-) ale na szczescie cie nie zastali:-)

reklama
Sluchajcie dzwonilam do ksiegowej w sparwie tego zwolnienia mojego i ona mi powiedziala, ze skoro lekarz uznal, ze maja byc 3 mc-e to oni nie maja nic do tego. Ciaza jest zaawansowana i to lekarz decyduje na ile daje zwolnienie. I co Wy na to?

Heromina - no to jak jest ok, to dobrze, nie będziesz musiała latać po L4 co mc ;)

W sobotę wieczorem idę na koncert. Strasznie się bałam gdziekolwiek wychodzić w ciazy ale czytałam , że jak ciaza przebiega ok to można. Oczywiście nie będę stała przy głośnikach tylko z obstawa brzucha daleko :) a wy co myślicie?

Ja w pierwszej ciąży byłam i w kinie, i na koncercie (2 dni przed porodem).
Z tym, że chyba zależy co to za koncert.
Ja byłam na SDM, więc się siedziało :)

Dziewczyny, a czy macie w planach jakąś sesje foto z brzuszkiem?

Mi robił sesję fotograficzną Pan Statyw i mąż inżynier :D
Wyszła świetnie, teraz też sobie taką zrobimy, ale pewnie bardziej rodzinno-ciążową :)
Mamy niewiele ujęć, ale jak się trafi na piękną pogodę, to samemu można zrobić naprawdę fajną pamiątkę.
Sesja robiona na ok. 2 tyg. przed porodem (11.11)

Załączniki

• 111.JPG
    111.JPG
    232,5 KB · Wyświetleń: 84
  • 12yl.JPG
    12yl.JPG
    252,1 KB · Wyświetleń: 86
Lozeczko wyszlo syper

Zdj bardzo fajne w ogole ekstra miejsce, duzo barw naturalnych

Ide dzis wyslac to zwolnienie i oby ksiegowa miala racje

Z tym Zusem to roznie bywa, co im sie ubzdura. Trzeba poczytac na interecie jak to jest z tym zwolnieniem. Ja slyszalam, ze miesiac, ale moge sie mylic :-)

Ja dlatego specjalnie zadzwonilam, bo mialam jechac, ale musialabym z malym, a juz niech siedzi w domu, zeby w pn w koncu na ta adaptacje zaczal chodzic. No i ksiegowa powiedziala, ze to lekarz decyduje na ile wystawia zwolnienie, jesli uzna, ze ciaza wymaga zwolnienia do konca to oni musza to uznac

reklama
Heromina - najwyżej wystawi nowe i już.
Ale nie powinni się czepiać.

My dzisiaj mamy 4 rocznicę ślubu, planuję co tu dobrego zrobić na kolację.
Byłam już nawet na zakupach, ale wróciłam z bólem brzucha i leżę :(
T. zrobił dziś już 6 kup, ma stan podgorączkowy.
Ech, zęby? Chyba tak.

Do góry