reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

czołem
obiecałam wpaść po wizycie u doktorka ale padłam :D

młody klocek, fika elegancko, mam śmieszne zdjęcie jak mruga do nas jednym oczkiem haahhaha w prezencie dostałam film z wizyty, więc dziś przegrałam a jutro mojej babci wyślę :) no i dzieciom pokażę jakiego mają brachola ;)

sesje robiłam w każdej ciąży i teraz też zrobię :)

i u nas deszczowo.....więc kicha dziś lekka

reklama
Jak to mruga ? :D :D to nie maja zamknietych oczu jakos do 7 miesiaca ? :D ale mnie zaciekawilas :p

młody klocek, fika elegancko, mam śmieszne zdjęcie jak mruga do nas jednym oczkiem haahhaha w prezencie dostałam film z wizyty, więc dziś przegrałam a jutro mojej babci wyślę :)

Ja jak z telefonu piszę to na dole mam szary prostokąt, obok odpowiedz,mam wyślij plik, wybieram fotkę i już :-).

Z tą kontrolą to nieźle, dobrze, że tak wyszło, że pracownik tak powiedział.

optymistka sama się dopytywałam lekarza, ale widziałam na filmie jak mruga oczkami, jak paluszki do buzi wkłada i połyka wody płodowe :) na zdj 1 widać te oczko :) choć nie oddaje tego tak jak film bo na filmie widać dokładniej jakby w całości, filmu wrzucić nie umiem, więc na słowo mi zaufaj :)
oczko kilka razy jedno otwierał, a później na raz dwa.... w szoku jestem jaka teraz technika dokładnie wszystko widać a na filmie do lekarz włączył opcję -moimi słowami- doświetlania- i idealnie zbliżył na paluszki.... no rozpłynełam się i od rana oglądam :D

basiu klikasz na wyslij plik dodajesz zdjęcie i koniec :)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 82
  • 2.jpg
    2.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 83
Podrzucam link do obejrzenia:
Link do: Cholina dla kobiet w ciąży. Czym jest?

Przyznam szczerze,że o cholinie nie słyszałam. A Wy? Znacie jakieś suplementy które ją zawierają? Na razie doszukałam się że Prenatal Duo ma coś takiego.
Kochana, też dziś oglądałam ddtvn i od razu po materiale zaczęłam szukać suplementu, który ma w sobie cholinę. Znalazłam też tylko Prenatal Duo. Już miałam lecieć do apteki, aż po przerwie na dalszą część programu zaprosił mnie producent Prenalan Duo :) Nienawidzę takiej manipulacji. Kiedyś nie oglądałam tv śniadaniowych, bo byłam w tym czasie w pracy. Teraz widzę, że ten program to jedna wielka reklama!

Ojej jakie cudowne zdjecia i maluszek :)) moja malutka nie chciala tak sie ulozyc do zdjec, zakrywala twarz reka jak tylko mogla, widac od malego chroni swoja prywatnosc :p :D wierze Ci na slowo, ale dalej jestem w szoku hihi

optymistka sama się dopytywałam lekarza, ale widziałam na filmie jak mruga oczkami, jak paluszki do buzi wkłada i połyka wody płodowe :) na zdj 1 widać te oczko :) choć nie oddaje tego tak jak film bo na filmie widać dokładniej jakby w całości, filmu wrzucić nie umiem, więc na słowo mi zaufaj :)
oczko kilka razy jedno otwierał, a później na raz dwa.... w szoku jestem jaka teraz technika dokładnie wszystko widać a na filmie do lekarz włączył opcję -moimi słowami- doświetlania- i idealnie zbliżył na paluszki.... no rozpłynełam się i od rana oglądam :D

basiu klikasz na wyslij plik dodajesz zdjęcie i koniec :)

reklama
Do góry