reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

4858347_hmprod.jpg cos takiego :-)

Załączniki

• 4858347_hmprod.jpg
    4858347_hmprod.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Basia a co to za metka przy poduszce? to zdjęcie poglądowe czy sama szyłaś bo się już pogubiłam- a komplet ładniutki!

Kochana bawelna super, lecz minky kupilam stacjonarnie, placilam 3 zl wiecej na metrze, ale jakosc rewelacja. Z allegro kiedys zamowilam, tez sa dobre, ale troszke gorsza jakosc niz tego mojego. Wypelnilam to owata taka 1,5-2 cm, zalezy jaka chcesz grubosc. Zadnego kroju nie mam, zwykly prostokat, wymiary sama sobie ustalasz, wycinasz i szyjesz na lewej stronie z wypelnieniem :-)

Ja szylam poki co poszwe i podusie w gwiazdki, tam tez wszylam metke taka biala z opisem prania i nazwa firmy. A reszte sciagnelam z netu, bo bede takie same szyla w przyszlym tygodniu :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sluchajcie, mam pytanie - gdzie czujecie ruchy? na calym podbrzuszu az do pepka? ja czuje tylko na linii majtek jakby, mialam podejrzenie tasm owodniowych pozniej okazalo sie, ze jest to przegroda miesniowa i na zdjeciach jest od gory zastanawiam sie czy dopiero pozniej wyzej sie dzieci wierca czy moze ta przegroda uniemozliwia dzidzi ulozenie sie tak zeby gdzieindziej niz na samym dole bylo te ruchy czuc

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry