reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
sliczne te rzeczy uszylas, ja nie umiem zazdroszcze mamie, ze w szkole ja uczyli - cos trzeba np chcialam saszetke do torby na dokumenty bo mam nie zapinana - 20min i juz jest :) chyba sie zglosze do niej na kurs

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Piekne te posciele, az mi sie zachcialo bialego lozeczka, bo wszystko wtedy takie swieze i ladne jest :)

Dobre z ta kontrola, ciekawe czy to taki jednorazowy nalot czy teraz bedziesz pod scislejsza kontrola

Pogoda u nas piekna, taki upal, ze zal mi bylo malego w domu kisic i poszlismy na mini spacer polaczony z zakupami

Jak uszyje podusie to wstawie zdjecia :-) mysle, ze bede pod stala kontrola ZUS-u. Lece cos zjesc i musze dzis zamowiwic z hm kilka rzeczy dla malego, bo dostalam wraz z katalogiem rabat 25%, zal by bylo nie wykorzystac, a mam upatrzone ubranko na wyjscie ze szpitala z muszka :-)

Kochana wejdz na allegro, wpisz bawelna material, daj popularnosc najwieksza i wez pierwszy od gory. Ja tak zrobilam. Bo nie chce mi wstawic linku :(

Dobrze jeszcze posprawdzam na All bo ja wcześniej miałam w zakładkach te aukcje co o nich myślisz ? dobra cena ?
(chodzi o uszycie kompletu do wózka)
bawełna
Link do: TKANINA BAWEŁNA MATERIAŁ WZORY MINKY KATOWICE 1M
minky
Link do: MINKY MATERIAŁ 350G POLAR 36 PIĘKNYCH KOLORÓW OEKO
wypełnienie
Link do: WŁÓKNINA SILIKONOWA OWATA 150g/m2 WKŁAD DO KOŁDER
A ten ochraniacz co dałaś zdjęcie, to masz jakiś wykrój/wzór ? czym wypełniony będzie pomiędzy dwiema warstwami ?

Pogoda u nas piekna, taki upal, ze zal mi bylo malego w domu kisic i poszlismy na mini spacer polaczony z zakupami

U Nas okropieństwo cały dzień leje :( Ani nosa z chałupy dzisiaj nie wystawiłam ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry