reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

@papercut ja w tym roku 2 lipca koncze 24. Witamy, cieszymy sie, ze zwiekszasz grono malych dziewczynek :) mysle, ze o nadrabianiu w stecz mozesz zapomniec haha ja bym sie nie podejmowala. I niech wszyscy nasi znajomi podziekuja za to forum.

Dzis wlasnie pomyslalam, ze wszystko to co pisze tu, musialabym pewnie mowic komus innemu. Gadalabym ylko o ciazy i dzieciach, a wiadomo jak w tym wypadku jest z cierpliwoscia. Zostalabym sama i nikt nie chcialby ze mna gadac :( haha

kilkanascie stron przeczytalam i sie poddalam, szalencze tempo [emoji28]

dlatego wlasnie szukalam jakiegos forum, imprezujace kolezanki ewidentnie nie maja ochoty uczestniczyc moich ciazowych rozwazaniach i narzeczonemu ciagle o tym samym gadac tez glupio [emoji19] jeszcze cierpliwosc ma i nie chcialabym tego zepsuc

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nati - z tym przyrostem naturalnym to bym nie przesadzała. niestety zarówno w PL jak I w DE leci od lat w dół.
tak się zdażyło pewnie że sporo w twoim otoczeniu.
jak ja rodziłam 2 synka to tez w tym samym roku mnóstwo znajomych mi osób rodziło. statystyki są jednak bezlitosne.
z koleżanką nie pomogę... jednak ciąża jest tak nieprzewidywalnym stamen że cięzko powiedzieć. niech się zda na lekarza. wiem że ze skróconą szyjką, a nawet lekkim rozwarciem można chodzić baaardzo długo, ale są też na pewno I inne przypadki. niech obserwuje przede wszystkim czy nie ma skurczy.

happymum - powodzenia w remontach!

happymum20- no ja właśnie cieszę się że będę młodziutką mamą, sytuacja stabilna, ten sam partner od ponad 3 lat więc stały :p na dodatek dziecko planowane i wystarane co w moim wieku u koleżanek się nie zdarza :D

papercut - mam to samo, czasami mam tak wiele pytań a męża nie będę katować tym samym codziennie, bo mi jeszcze się wystraszy i ucieknie :D a koleżanek też nie chce męczyć, aktualnie żadna w ciąży nie jest więc pozostaje mi to kochane forum :)

Mika u mnie tez planowane i wystarane oba ;) nam w tym roku stuknie 8lat razem i nawet nie wiem kiedy tak zleciało.
Forum dobra sprawa ja lubie chic czasem nie nadazam za wami

nati ja w 1 ciąży - od połowy nie miałam szyjki i urodziłam po terminie....ale wcześniej byłam na podtrzymaniu na patologi ciąży, moje znajome nie mając szyjki zdarzało sie że szybciej rodziły

Nati, najwazniejsze ze Ci sie nic nie stało ! A mój pewnie też by aferę zrobił w takiej sytuacji ze hej...
A o szyjce to staram sie nie myslec, bo sie tylko nakrecam. Wstarczy mi teraz ze lekarz na badaniu powie ze z szyjka jest ok i nie drąze ile ma cm. Jezeli ok to ok :)

Od wczoraj leżąc na brzuchu widzę jak się rusza !!! :) leżę i się śmieje sama do siebie, czasami to tak mocno zrobi ze az ręka podskoczy (ona tam buszuje a ja ją głaszcze ręką) najpiekniejszy widok ever :)

Przegralam kilkudniowa walkę z ochota na MC haha ziemniaczki i serki jadłam aż mi się uszy trzęsły :p mała od razu ruszyla do zabawy. Idę na lody jeszcze - a kto ciężarnej zabroni!

@kamcia567 ja tez o mojej szyjce nic nie wiem hahaha

Hejka! Jestem Agata termin 13 sierpień, czytam Was juz ponad miesiąc ale dopiero dzisiaj sie zalogowałam;-) spodziewamy sie dziewczynki, moje pierwsze dziecko, mam 25 lat;) mega fajnie sie Was czyta, tym bardziej ze ja o dzieciach wiem bardzo mało i wszystkiego sie dopiero uczę! Co do ciazy czuje sie bardzo dobrze, cały czas pracuje teraz nawet po 10h bo w mojej branży jest sezon;) życzę wszystkim dużo zdrówka zarówno dla siebie jak i maleństw

reklama
Hejka! Jestem Agata termin 13 sierpień, czytam Was juz ponad miesiąc ale dopiero dzisiaj sie zalogowałam;-) spodziewamy sie dziewczynki, moje pierwsze dziecko, mam 25 lat;) mega fajnie sie Was czyta, tym bardziej ze ja o dzieciach wiem bardzo mało i wszystkiego sie dopiero uczę! Co do ciazy czuje sie bardzo dobrze, cały czas pracuje teraz nawet po 10h bo w mojej branży jest sezon;) życzę wszystkim dużo zdrówka zarówno dla siebie jak i maleństw
Agata witamy i zapraszamy do grona :) jakie imię dla córeczki? Już wybrane ?

Do góry