reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
hej

Byismy u ciotki, objedlismy sie jak baki,a wdomu mama czekala z obiadem. Chlopaki sie powydurniali i poszli spac, a ja konczylam ozdoby w oknach. Nie wiem o dczego, ale strasznie boli mnie prawa str brzucha z pachwinami i ciagnie niemilosiernie, ale to jest taki bol przeszywajacy, ze ruszac noga nie moge. Kosmos jakis mam w tej ciazy.

Co do wagi to mam 21tc iii nie wiem ile na plusie hehe ostatanio bylo chyba 3, ale ja sie nie waze, nie monitoruje nic, wiec nie przykladam do tego kompletnie uwagi.

frytka wszystkiego naj :)

A mnie znowu dopadł katar i kaszel. Do tego jeszcze zimno mi wyszło. Coś kiedyś pisalyscie o zimnie, ze to jest niebezpieczne w ciąży?

A mnie znowu dopadł katar i kaszel. Do tego jeszcze zimno mi wyszło. Coś kiedyś pisalyscie o zimnie, ze to jest niebezpieczne w ciąży?
Niebezpieczne jeśli to pierwszy raz, jeżeli już wcześniej Ci się przytrafiło to nic groźnego. Ja miałam ok tydzień temu, lekarz powiedział ze można bezpiecznie stosować zovirax. Ja dodatkowo stosowałam olejek z drzewa herbacianego ale trzeba uważać bo bardzo wysusza skórę naokoło jeśli stosujesz w nadmiarze.

Niebezpieczne jest jak dzidzia się urodzi. U mnie położna pilnowała bardzo jak ktoś miał to nie pozwalała całować przytulać itp

Polcia brałam i pomogło, nie przekraczałam zalecanej dawki.

Fryte3qa ale super :) oby pogoda była piękna i wszystko Wam pięknie wyszło. Wszystkiego najlepszego!

Fryte3qa szczęśliwego! Pogodę będziesz mieć piękną pewnie :*

Heromina mnie też taki bol dopada często , że aż noga niesprawna. Ja jestem 20 t 3 d .

reklama
Do góry