reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Heromina ale S. ochrzczony :p i jego rodzinka się ciągle pytala kiedy.
okasia,syrop z porzeczki akurat mam. wyślę mojego po miód i cytryne i jakos dam radę.
ps. Strasznie boli mnie brzuch...chyba od kaszlu...kurde bardziej niż o siebie martwię się o ta kruszynke w brzuchu

a to tak jak u nas, moja rodzina raczej sie nie wtraca, ale rodzina meza nadal nie przyjmuje do wiadomosci, ze ja nie wierzaca i wciskaja na sile jakies tam religijne ksiazki, ze niby dla mlodego

U mnie rodzina jest blisko mieszkamy od siebie wszyscy po 5min do 10min drogi. I tez wszyscy uwielbiają sie wtrącać ale nie sa zbyt nachalni my robimy jak uważamy. Za to duzym plusem jest zawsze duze wsparcie w rodzinie pomoc wiec ja sie ciesze :)

Mieszkanko wysprzatane jedzonko przygotowane czekam na gości troche odpoczywam:)
Okasia powodzonka na wizycie a własciwie juz zaraz po :)

Hej. Dawno mnie nie bylo, ale zapracowana jestem :-) Nam z pierwszym dzieckiem udalo sie za pierwszym razem. A z druga ciaza dopiero za 5 razem. Co miesiac bylam zalamana. Po 4 miesiacach odpuscilam, nagralam sobie nowa prace i wpadlam w zakupoholizm, zeby odciazyc mysli. I za 5 razem, kiedy czekalam na okres, bo bylam pewna, ze znowu go dostane dostalam szoku jak po kilku dniach zobaczylam 2 kreseczki. Bylam w tak ciezkim szoku jakbym nie planowala i wpadła. 3 dni niewierzylam :-) Takze nigdy nie wierzylam innym, ze maja blokade psychiczna dopóki sama tego nie doswiadczylam. Takze potwierdzam, jest cos takiego :-) duzo znam par, co nie moga miec drugiego dziecka. Niestety blokada. U nas bylo tak, ze pol roku wczesniej ustalilismy kiedy bedziemy sie starac i to byl najwiekszy blad. Trzeba bylo sie starac od razu, pewnie juz bym szla za miesiac rodzic :-)

moje dzieci nie ochrzczone, rodzina męża dała w końcu spokój po latach, na początku ciagle słyszałam "ochrzcijcie dla świętego spokoju i z głowy" no jasne ,ciekawe po co? skoro nie wierzymy, nie praktykujemy i wogóle...

Dziewczyny krzyże i brzuch bola mnie tak ze ruszać się nie mogę(dosłownie) to normalne przy grypie w ciąży?nie zaszkodzi to małej?

Kochane pewnie o tym pisalyscie, ale bierzecie jakies witaminy w ciazy? Jak tak to jakie? I czy kwas foliowy bierzecie?

Happy nie powiem Ci czy normalne bo grypy nie mialam :( ale jezeli sie obawiasz, ze cos nie tak to zapytaj ginekologa? Lez i odpoczywaj :*

Krzyże i brzuch bolal mnie jak się za dużo napracowalam, przy przeziebieniu nie , może jesteś osłabiona i boli cię wszystko. Lez i lecz się domowymi sposobami, mi pomogło; mleko z czosnkiem i miodem, syrop z cebuli, inhalacje, na gardło tantum verde, tylko trzeba czasu a i Wit c.
Okasia jak po wizycie ???

reklama
Kochane pewnie o tym pisalyscie, ale bierzecie jakies witaminy w ciazy? Jak tak to jakie? I czy kwas foliowy bierzecie?

Happy nie powiem Ci czy normalne bo grypy nie mialam :( ale jezeli sie obawiasz, ze cos nie tak to zapytaj ginekologa? Lez i odpoczywaj :*
Ja teraz mam pregna z dha, biorę takie jakie mi w aptece sprzedadzą i magnez ale jak mi się przypomni :-)

Do góry