reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Heromina ale S. ochrzczony :p i jego rodzinka się ciągle pytala kiedy.
okasia,syrop z porzeczki akurat mam. wyślę mojego po miód i cytryne i jakos dam radę.
ps. Strasznie boli mnie brzuch...chyba od kaszlu...kurde bardziej niż o siebie martwię się o ta kruszynke w brzuchu

a to tak jak u nas, moja rodzina raczej sie nie wtraca, ale rodzina meza nadal nie przyjmuje do wiadomosci, ze ja nie wierzaca i wciskaja na sile jakies tam religijne ksiazki, ze niby dla mlodego

U mnie rodzina jest blisko mieszkamy od siebie wszyscy po 5min do 10min drogi. I tez wszyscy uwielbiają sie wtrącać ale nie sa zbyt nachalni my robimy jak uważamy. Za to duzym plusem jest zawsze duze wsparcie w rodzinie pomoc wiec ja sie ciesze :)

Mieszkanko wysprzatane jedzonko przygotowane czekam na gości troche odpoczywam:)
Okasia powodzonka na wizycie a własciwie juz zaraz po :)

Hej. Dawno mnie nie bylo, ale zapracowana jestem :-) Nam z pierwszym dzieckiem udalo sie za pierwszym razem. A z druga ciaza dopiero za 5 razem. Co miesiac bylam zalamana. Po 4 miesiacach odpuscilam, nagralam sobie nowa prace i wpadlam w zakupoholizm, zeby odciazyc mysli. I za 5 razem, kiedy czekalam na okres, bo bylam pewna, ze znowu go dostane dostalam szoku jak po kilku dniach zobaczylam 2 kreseczki. Bylam w tak ciezkim szoku jakbym nie planowala i wpadła. 3 dni niewierzylam :-) Takze nigdy nie wierzylam innym, ze maja blokade psychiczna dopóki sama tego nie doswiadczylam. Takze potwierdzam, jest cos takiego :-) duzo znam par, co nie moga miec drugiego dziecka. Niestety blokada. U nas bylo tak, ze pol roku wczesniej ustalilismy kiedy bedziemy sie starac i to byl najwiekszy blad. Trzeba bylo sie starac od razu, pewnie juz bym szla za miesiac rodzic :-)

moje dzieci nie ochrzczone, rodzina męża dała w końcu spokój po latach, na początku ciagle słyszałam "ochrzcijcie dla świętego spokoju i z głowy" no jasne ,ciekawe po co? skoro nie wierzymy, nie praktykujemy i wogóle...

Dziewczyny krzyże i brzuch bola mnie tak ze ruszać się nie mogę(dosłownie) to normalne przy grypie w ciąży?nie zaszkodzi to małej?

Kochane pewnie o tym pisalyscie, ale bierzecie jakies witaminy w ciazy? Jak tak to jakie? I czy kwas foliowy bierzecie?

Happy nie powiem Ci czy normalne bo grypy nie mialam :( ale jezeli sie obawiasz, ze cos nie tak to zapytaj ginekologa? Lez i odpoczywaj :*

Krzyże i brzuch bolal mnie jak się za dużo napracowalam, przy przeziebieniu nie , może jesteś osłabiona i boli cię wszystko. Lez i lecz się domowymi sposobami, mi pomogło; mleko z czosnkiem i miodem, syrop z cebuli, inhalacje, na gardło tantum verde, tylko trzeba czasu a i Wit c.
Okasia jak po wizycie ???

reklama
Kochane pewnie o tym pisalyscie, ale bierzecie jakies witaminy w ciazy? Jak tak to jakie? I czy kwas foliowy bierzecie?

Happy nie powiem Ci czy normalne bo grypy nie mialam :( ale jezeli sie obawiasz, ze cos nie tak to zapytaj ginekologa? Lez i odpoczywaj :*
Ja teraz mam pregna z dha, biorę takie jakie mi w aptece sprzedadzą i magnez ale jak mi się przypomni :-)

Do góry