reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

okasia zwariowalabym z taka rodzina, na szczescie moja nie jest taka "inwazyjna", za to przezyla szok na wiesc o drugim heh

happy mialam dwie znajome, ktore zyja z partnerami od ladnych paru lat, maja z nimi dzieci, a o slubie nie mysla, malo tego dzieci nie ochszczone, to sobie wyobraz ile one czasem mialy sluchania :)

reklama
I tak przełożyłam z 16:20. Dobrze, że się miejsce zwolniło, bo skróciło to moje męki o ponad godzinę :)

najgorsze jest to za tu malo lekow dla kobiet w ciąży ale S. pojedzie do polskiego sklepu moze cos mają...a jak nie to miod,cytryna,czosnek itp.

reklama
happy dokładnie! *spam* ma mniej więcej taki skład: syrop z porzeczki, syrop z malin i czosnek, a jest skuteczny. Polecam też inhalacje, mi bardzo pomagają.

Do góry