reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Fimka - też nie wiem jaką :-D ale jakaś taka twarz znajoma.
no włąśnie takiego na białakch też nie robiłam a mam ochotę spróbować bo uwielbiam go :wink:

reklama
@okasia ja jestem maniaczka zdjec, cykam wszystko i wszedzie. Pozniej kasuje, bo inaczej w telefonie mialabym 57839233 zdjec w tej chwili mojego brzucha haha a az taki pokazny nie jest :p
Co do dziewczynkowych ciuszkow... kocham rozowy, ale nie przy malych dziewczynkach. Pewnie wszystkie co dostane beda rozowe, wiec ja nie kupie ani jednego. Ale cos czuje, ze moje suszarki chcac nie chcac beda wygladaly jak twoja :p

Moja corcia (hihihi jeszcze sie ucze mowic do brzucha ona) chyba lubi joge jak mamusia. Dzis rano pocwiczylam pol godzinki, na koniec w pozycji lezacej mala dala tak czadu. Chyba chciala jeszze, a tu matka juz czasu nie miala :p Juz sie przyzwyczajam do ruchow, ale za kazdym razem sie wzruszam. MIENTKA sie zrobilam :p

I oczywiscie zapomnialam napisac... cieknie mi cos z piersi, nie mleko haha tylko woda. Mysle, ze to chyba normalne w tym stanie, bo nic mnie juz nie zdziwi, ale ma ktoras z Was tez tak?

Ostatnia edycja:
Wrocilam, wozek jedyny jaki mi wpadl w oko opisalam w wozkowym watku,a dla siebie kupilam szlafrok do szpitala i kolejne majtasy ciazowe :)

Nati - mi tak w poprzedniej ciąży zaczęło ciec ok 19tc.
Spokojnie, to normalne ;)
Z czasem zmieni kolor z wodnego na mleczny, a później pomarańczowy ;)
Także się nie przeraź.

@okasia ja jestem maniaczka zdjec, cykam wszystko i wszedzie. Pozniej kasuje, bo inaczej w telefonie mialabym 57839233 zdjec w tej chwili mojego brzucha haha a az taki pokazny nie jest :p
Co do dziewczynkowych ciuszkow... kocham rozowy, ale nie przy malych dziewczynkach. Pewnie wszystkie co dostane beda rozowe, wiec ja nie kupie ani jednego. Ale cos czuje, ze moje suszarki chcac nie chcac beda wygladaly jak twoja :p

Moja corcia (hihihi jeszcze sie ucze mowic do brzucha ona) chyba lubi joge jak mamusia. Dzis rano pocwiczylam pol godzinki, na koniec w pozycji lezacej mala dala tak czadu. Chyba chciala jeszze, a tu matka juz czasu nie miala :p Juz sie przyzwyczajam do ruchow, ale za kazdym razem sie wzruszam. MIENTKA sie zrobilam :p

I oczywiscie zapomnialam napisac... cieknie mi cos z piersi, nie mleko haha tylko woda. Mysle, ze to chyba normalne w tym stanie, bo nic mnie juz nie zdziwi, ale ma ktoras z Was tez tak?
Ja tak też mam od dłuższego czasu po nocy jak się budzę to takie plamki zaschniete przezroczyste niby, właśnie na koszulce....ja tak myślę że jak się wierce i przez sen je gdzieś docisnę to wtedy coś wycieknie hmmm..... ??? ;)

reklama
Gratuluję dziewczyny. Tak się cieszę że znacie już płeć. Chyba zostałam jedyna która tego jeszcze nie wiem

Do góry