reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Tuptup-gratki wyrównuje sie na poczatku same chlopali a teraz chyba po równo
Hellevoet-ja tez jeszcze nie znam.
Hellevoet-ja tez jeszcze nie znam.
Asiunia1988
Fanka BB :)
I ja również nie do końca wiem kto mieszka u mnie w brzuszku Jest chyba jeszcze sporo dziewczyn które nie wiedzą. Prędzej czy później dowiemy się. Dziś fryzjerka opowiadała mi o swojej koleżance z pracy która nie dawno rodziła dziecko i przy porodzie wyszedł chłopiec zamiast dziewczynki...
Kochana ja też czekam z niecierpliwością i nie wiem, a dopiero za tydzień wizyta i mam nadzieję że się dzidzia ładnie pokażeGratuluję dziewczyny. Tak się cieszę że znacie już płeć. Chyba zostałam jedyna która tego jeszcze nie wiem
koficzka
nati to siara- jedziesz z produkcją jak nic
z wózkiem miałam dylemat, jak rodziłam pierwsze dziecko mieszkałam w bloku i mój pierwszy wózek ważył tyle co ja sama chyba, po miesiącu targania jak któregoś dnia dałam mu z kopa tak na allegro pusciłam za bezcen, następne wózki miały plusy i minusy, przy drugim dziecku zależało mi by dostawka buggy pod pasowała ( dzieci z małą róznica wieku a dostawka genialna) jednak teraz wiem że na wertepy wokół domu będę mieć wózek "na dojechanie" na szelkach od koleżanki, a drugi to do miasta jak dzieci ze szkoły przedszkola odebrać- marzyłam o jednym.....ale trafiła sie okazaja i kupiłam orbit baby jest genialny duża fajna gondola, po złożeniu mało miejsca zajmuje i trafił mi się za bezcen nawet się nie zastanawiałam a wiem że go sprzedam z zyskiem i o to mi chodziło
z wózkiem miałam dylemat, jak rodziłam pierwsze dziecko mieszkałam w bloku i mój pierwszy wózek ważył tyle co ja sama chyba, po miesiącu targania jak któregoś dnia dałam mu z kopa tak na allegro pusciłam za bezcen, następne wózki miały plusy i minusy, przy drugim dziecku zależało mi by dostawka buggy pod pasowała ( dzieci z małą róznica wieku a dostawka genialna) jednak teraz wiem że na wertepy wokół domu będę mieć wózek "na dojechanie" na szelkach od koleżanki, a drugi to do miasta jak dzieci ze szkoły przedszkola odebrać- marzyłam o jednym.....ale trafiła sie okazaja i kupiłam orbit baby jest genialny duża fajna gondola, po złożeniu mało miejsca zajmuje i trafił mi się za bezcen nawet się nie zastanawiałam a wiem że go sprzedam z zyskiem i o to mi chodziło
niunia102
Takie szybsze powroty po dlugiej rozłące bardzo cieszą tylko go nie udus jak bedzie go ściskaćTo mu ułożyło że nie jestem jedyną. Już tak bardzo chciałabym wiedzieć
Mam dobre wieści (dla mnie samej ale sie podziele) maz wraca 2 tyg wcześniej ze statku. Super szczesliwa
Ja tez jeszcze nie wiem kto mieszka w moim brzuszku mialam miec wizyte 16 ale dzis dostalam smsa ze wizyta zostala odwolana nie przeniesiona na inny termin tylko odwolana masakra
Ojj to niedobrze powinni napisać chyba że przełożona z jakiś względów na jakiś inny termin a nie sobie całkowicie odwołali. ..ja bym się chyba zdenerwowala. ..wspolczuje ci kochana....ja właśnie 16stego mam wizyteTakie szybsze powroty po dlugiej rozłące bardzo cieszą tylko go nie udus jak bedzie go ściskać
Ja tez jeszcze nie wiem kto mieszka w moim brzuszku mialam miec wizyte 16 ale dzis dostalam smsa ze wizyta zostala odwolana nie przeniesiona na inny termin tylko odwolana masakra
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
ja mam wizyte dopiero 31 i wtedy dopiero dowiem sie kim jest mieszkaniec mojego brzucha a ciekawosc Nas juz zzera.
reklama