reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ciekawe jak to u mnie bedzie, mój maluch jest z września, a nigdy nie przepadal jeździć w wózku, moja parasoleczka była tylko kilka razy użyta, bo on nie ma czasu na siedzenie, on musi iść. Tylko czy mu się nie odmieni jak zobaczy, że dzidziuś jedzie w wozeczku, to kto wie jak to będzie.
Obiadek zjedzony, synuś spi a mamusia leniuchuje :-)

reklama
Właśnie, który Graco?? :) A ten onyx jest śliczny, właśnie takie wózki mi się podobają. Szkoda, że tak mało jest wózków kolorowych. Rzeczy dla dziecka są takie śliczne, a wózki zazwyczaj ciemne albo jednobarwne :/

Okasia a widzialas palete koloroe do oyster?dla mnie cudna. Do mnir przemawia zielony dla chlopca,cieny róż dla dziewczynki i pomarańczowy jako unisex

Załączniki

• 1457270338986.jpg
    1457270338986.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 83
Mój faworyt na szczęście też ma wybór kolorów, choć wolałabym jeszcze bardziej poszaleć. Podoba mi się pomysł z wymienną budką wtedy nie trzeba wybierać wózka uniwersalnego kolorystycznie. Tylko jak się urodzi dziewczynka to ma słodką budkę, a jak potem urodzi jej się braciszek to można zmienić na bardziej chłopięcy wzór. Teraz jest moda na czerń, a z drugiej strony są beże, jak wózek jest czarny z pomarańczową wstawką to już szaleństwo :)
80f7c41a5bdf89e54b46eea43f8c7f6f.jpg

Pamiętam jak mój kuzyn dostał od naszego dziadka ze Stanów spacerówkę i była taka piękna kolorowa, ale nie tandetna. Teraz rozglądałam się za takimi, ale wózki dziecięce już nie bardzo przypominają dziecięce :/ Do końca życia będę wypominać ciotce, że mi tej spacerówki nie zostawiła :/

No właśnie ni sie w oyster podoba ze moge znienic w kazdej chwili kolor,bo np. Powiedza ze dziewczynka a urodzi sie chlopak i nie musze calego wozka zmieniac, zolte mi sie strasznie podobaja ale robale latem ciągną

Fimka - moja siositra tez polowała na okazję I trafiła w końcu, ale tez pare miesięcy jej to zajęło.
ma gondolę I spacerówkę, ale jej córa która ma teraz 2 lata (a młdoszy 6 miesięcy) odmówiła jeżdżenia w wózku I w sumie teraz używa częściej mojego starego Jedy Fyn. a tamten stoi....

happymum, okasia - ja polecałam dla Fimki podwójny Graco stadium duo dla dzieci rok po roku, ja miałam taki I byłam mega zadowolona, sprawdził sie baardzo, w zasadzie nie miał wad. teraz w nim kolejne dzieci jeżdża, praktycznie jest używany non stop od dobrych 5 lat.
a jeśli chodzi o spacerówkę to kupię kiedyś graco mirage. mojm zdaniem te odbywa - podwójny I pojedynczy prowadzą się super.
tego graco quarto nie znam I wogóle nie nastawiam się na graco z gondola, jedynie spacerówkę.
z gondola będę miała swój stary Jedy Fyn, w którym już 4 dziecko jeździ, a moje będzie 5-te :wink: najpierw moja dwójka jeździła, teraz siositry dzieci jeździły I za chwilę mój będzie jeździł.

okasia - o matko, to były wózki :-D:-D
ja miałam granatowy, pamiętam jeszcze kiedyś stął na strychu u rodziców, tylko mój był jakiś nieco inny, mniej kanciasty.

Haha fajny ten wózek :-)

Co do ślubu hmmm może nie odbieraj telefonów hihi

Asienka mój mąż nie znosi nic co związane z ogrodem... Nawet trawę mi sąsiad kosi... Teraz ma nogę w gipsie...ciekawe kto mi teraz ogródek skopie :-(

Ja dzisiaj mam takiego powera że szok. Nawet na szafkę wskoczylam bez trudu ;-)

Dzisiaj zaczynam 20 tc ale leci :-)

reklama
fajne kolorki tych wozkow ja mam zielony ciemny z szarym :)

ja spzratalam dzis bo jutro mama gosci- kolezanki :) - a wczoraj mi sie nie chcialo. troche mnie krocze zaczelo bolec- za duzo chyba i zmeczona jestem. u mnie pada wiec nici ze spaceru :(

Do góry