reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kurde dziewczyny ale piszecie
Co do.mndlosci...do mnie wracają co kilka dni ale to juz nie takie jak na początku.
Mamakulka-ja z początku tez bardziej czulam z jednej strony.
Co do wózka ja juz wiem ze idealu nie znajde bo takich nie robią...nie ukrywam ze wygląd tez jest dla mnie wazny. Podobają mi sie nowoczesne jak graco symbio czy icandy,mothercare orb no ale w nich zawsze cos jest nie tak
Co do.mndlosci...do mnie wracają co kilka dni ale to juz nie takie jak na początku.
Mamakulka-ja z początku tez bardziej czulam z jednej strony.
Co do wózka ja juz wiem ze idealu nie znajde bo takich nie robią...nie ukrywam ze wygląd tez jest dla mnie wazny. Podobają mi sie nowoczesne jak graco symbio czy icandy,mothercare orb no ale w nich zawsze cos jest nie tak
Dominika81
Fanka BB :)
fryte3qa - współczuję tych nerwów.... najlepsze są takie :doradczynie" najlepiej się nie przejmować I robić swoje...
dopisałam miałam zapchaną skrzynkę.
Fimka - już jesteś zdecydowana na ten phil &teds? testowałam ten wózek, ale totalnie mnie nie przekonał... jak szłam obok ulicy, to dziecko pod spodem tylko spaliny wdychało, nie mówiąc już o tym, że 15 cm przed sobą miało oparcie drugiego siedzenia... chyba ze teraz jakoś udoskonalili ten wózek, bo to było ze 4 lata temu.
I kosza na zakupy tam chyba nie ma wogóle?
okasia - jak mu poszło z komodą?
Mamakulka - stetoskopem to się raczej tętna dziecka nie da znaleźć. nawet pod koniec ciąży. próbowałam pare razy I nic z tego. chyba że ja nie umiem ale szukałam namiętnie jak już miałam ogromniasty brzuch.
dopisałam miałam zapchaną skrzynkę.
Fimka - już jesteś zdecydowana na ten phil &teds? testowałam ten wózek, ale totalnie mnie nie przekonał... jak szłam obok ulicy, to dziecko pod spodem tylko spaliny wdychało, nie mówiąc już o tym, że 15 cm przed sobą miało oparcie drugiego siedzenia... chyba ze teraz jakoś udoskonalili ten wózek, bo to było ze 4 lata temu.
I kosza na zakupy tam chyba nie ma wogóle?
okasia - jak mu poszło z komodą?
Mamakulka - stetoskopem to się raczej tętna dziecka nie da znaleźć. nawet pod koniec ciąży. próbowałam pare razy I nic z tego. chyba że ja nie umiem ale szukałam namiętnie jak już miałam ogromniasty brzuch.
Mamakulka
No ja się naczytalam na forach ze znajdują laski i z mężem szukamy czasem ale słychać tylko bulgotanie Moja koleżanka twierdzi ze w końcówce ciazy słyszała bicie serca. Będę próbować i jak się uda to na pewno zdam relacje a używała może któraś z Was detektora?
W ogóle to apropo terminu to widzialam , że niektóre z Was mają termin na moje urodziny i szczerze mówiąc liczę na to , że moje dziecko też wpadnie na imprezę
Znacie juz płeć? Mnie na prenatalnych lekarz powiedział , że chłopiec a moja doktor prowadząca mówiła , że panienka. Teraz byłam w 16 tc to się maluch nie pokazał i usiadł wiec liczę na to , że na polowkowych 26.03 wyjdzie co tam chowa
W ogóle to apropo terminu to widzialam , że niektóre z Was mają termin na moje urodziny i szczerze mówiąc liczę na to , że moje dziecko też wpadnie na imprezę
Znacie juz płeć? Mnie na prenatalnych lekarz powiedział , że chłopiec a moja doktor prowadząca mówiła , że panienka. Teraz byłam w 16 tc to się maluch nie pokazał i usiadł wiec liczę na to , że na polowkowych 26.03 wyjdzie co tam chowa
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Mamakulka-u mnie prawdopodobnie dziewczynka ale nie biore za bardzo tego pod uwage bo to był 13tc. W piatek polowkowe to może się dowiem. A no właśnie tak sobie postanowiliśmy ze jak dzidziol sir w piatek nie pokaże to nie chcemy wiedziec az do porodu
Fimka
Jak samopoczucie dzisiaj wasze??
U mnie lepiej, już się chyba poprawia
asz - aa, ok, czystek też piję
Dominika - tak, Phil&Teds, bo zostawiam też Britaxa.
Ten wózek ma koszyk, ale najważniejsze dla mnie jest to, że nie jest jak autobus.
Nie znam innego podobnego, który byłby rozmiarów pojedynczego.
Nie chcę tandemu.
No chyba, że coś podpowiesz
Musi być jedno za drugim, a nie obok siebie.
Ja to raczej będę go używała na zakupy, bo jak będę miała męża pod ręką to już inaczej.
Można np. do Tuli.
Chciałabym BJ City Select, ale nie mam tyle hajsu
Happymum - ja bym chyba nie wytrzymała Podziwiam!
Ostatnia edycja:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Fimka tez tak myślałam ale im dalej tym czesciej myślę o tym ze fajna bylaby taka niespodzianka ale pewna nie jestem więc albo będzie widac na polowkowych albo czekamy do konca,taki mały kompromis
reklama
Dominika81
Fimka - to nie ma chyba innego, który byłby wielkości pojedynczego wózka. ale w sumie na tym jego zalety się kończą... a do tego wózka chcesz gondolę? czy dwie spacerówki?
Moja siostra ma taki tez w miarę kompaktowy jedno za drugim, nie taki długi, ale nie pamiętam jaki, muszę ją zapytać.
jeszcze taki:
Link do: Wózek bliźniaczy Onyx Tandem + Foteliki + Gratisy
Moja siostra ma taki tez w miarę kompaktowy jedno za drugim, nie taki długi, ale nie pamiętam jaki, muszę ją zapytać.
jeszcze taki:
Link do: Wózek bliźniaczy Onyx Tandem + Foteliki + Gratisy