reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ooo dzięki bo ja mam tak zatkany nos wiecznie . . .

No ja też się zastanawiałam czy sobie nie wkrecilam bo jak czuje to tylko z lewej :) stetoskopem próbowałam wyszukać ale jeszcze za wcześnie albo nie umiem ;)

reklama
Kurde dziewczyny ale piszecie:p
Co do.mndlosci...do mnie wracają co kilka dni ale to juz nie takie jak na początku.
Mamakulka-ja z początku tez bardziej czulam z jednej strony.
Co do wózka ja juz wiem ze idealu nie znajde bo takich nie robią...nie ukrywam ze wygląd tez jest dla mnie wazny. Podobają mi sie nowoczesne jak graco symbio czy icandy,mothercare orb no ale w nich zawsze cos jest nie tak

fryte3qa - współczuję tych nerwów.... najlepsze są takie :doradczynie" :angry: najlepiej się nie przejmować I robić swoje...
dopisałam :wink: miałam zapchaną skrzynkę.

Fimka - już jesteś zdecydowana na ten phil &teds? testowałam ten wózek, ale totalnie mnie nie przekonał... jak szłam obok ulicy, to dziecko pod spodem tylko spaliny wdychało, nie mówiąc już o tym, że 15 cm przed sobą miało oparcie drugiego siedzenia... chyba ze teraz jakoś udoskonalili ten wózek, bo to było ze 4 lata temu.
I kosza na zakupy tam chyba nie ma wogóle?

okasia - jak mu poszło z komodą? :wink:

Mamakulka - stetoskopem to się raczej tętna dziecka nie da znaleźć. nawet pod koniec ciąży. próbowałam pare razy I nic z tego. chyba że ja nie umiem :wink: ale szukałam namiętnie jak już miałam ogromniasty brzuch.

Z ziółek polecam czystek do picia. Dla mnie smak do zaakceptowania, pomaga na osłabienie i ból gardła. Czasem daje też młodej.

No ja się naczytalam na forach ze znajdują laski i z mężem szukamy czasem ale słychać tylko bulgotanie :) Moja koleżanka twierdzi ze w końcówce ciazy słyszała bicie serca. Będę próbować i jak się uda to na pewno zdam relacje :) a używała może któraś z Was detektora?

W ogóle to apropo terminu to widzialam , że niektóre z Was mają termin na moje urodziny i szczerze mówiąc liczę na to , że moje dziecko też wpadnie na imprezę :D

Znacie juz płeć? Mnie na prenatalnych lekarz powiedział , że chłopiec a moja doktor prowadząca mówiła , że panienka. Teraz byłam w 16 tc to się maluch nie pokazał i usiadł wiec liczę na to , że na polowkowych 26.03 wyjdzie co tam chowa :)

Mamakulka-u mnie prawdopodobnie dziewczynka ale nie biore za bardzo tego pod uwage bo to był 13tc. W piatek polowkowe to może się dowiem. A no właśnie tak sobie postanowiliśmy ze jak dzidziol sir w piatek nie pokaże to nie chcemy wiedziec az do porodu :)

Jak samopoczucie dzisiaj wasze??

U mnie lepiej, już się chyba poprawia :)

asz - aa, ok, czystek też piję :)

Dominika - tak, Phil&Teds, bo zostawiam też Britaxa.
Ten wózek ma koszyk, ale najważniejsze dla mnie jest to, że nie jest jak autobus.
Nie znam innego podobnego, który byłby rozmiarów pojedynczego.
Nie chcę tandemu.
No chyba, że coś podpowiesz :)
Musi być jedno za drugim, a nie obok siebie.
Ja to raczej będę go używała na zakupy, bo jak będę miała męża pod ręką to już inaczej.
Można np. do Tuli.

Chciałabym BJ City Select, ale nie mam tyle hajsu :p

Happymum - ja bym chyba nie wytrzymała :D Podziwiam!

Ostatnia edycja:
Fimka tez tak myślałam ale im dalej tym czesciej myślę o tym ze fajna bylaby taka niespodzianka ale pewna nie jestem więc albo będzie widac na polowkowych albo czekamy do konca,taki mały kompromis

reklama
Do góry