reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja mam 15 km do lekarza I Nie zamienilabym go, wazne jest podejscie do pacjenta, koncu to podstawa, a taki buc to niech idzie bydlo leczyc ...

reklama
niunia szkoda, ze tak wyszlo, ale teraz dobry lekarz to skarb niestety
happy to ja mialam podobnie z moja tesciowa, zawsze bylam mega szczupla, a ona jest ode mnie nizsza i oprocz szczuplych nog to w zasadzie nie ma sie czym chwalic i zawsze odkad poznalam meza delikatnie mi docinala, az jej facet kiedys ja ochrzanil, ze chyba jest zazdrosna, bo ja mam idealna budowe, a ona wielki tylek myslalam, ze sie wtedy herbata udlawie, ale i tak najlepsze bylo jak juz bylam w zaawansowanej ciazy chyba wtedy 15kg na +, a ona, ze mam sie zwazyc, no to ok wazymy sie i wyobrazcie sobie jak idiotka zaczela triumfowac, ze ja waze 2x wiecej niz ona. No szczena mi opadla.

dostalam ulotke w aptece, weszlam na ich str i ceny takie no nie nalezace do tanich,a waidomo kosmetyki szybko schodza,a le jesli mialaby byc jakies godne polecenia to moze byc sie skucila na niektore

Niunia ja z poznania pochodze :) mialam fam fajna pania ginekolog postaram sie podac ci nazwisko jak znajde w papierach.chodzilam do niej na nfz i bylam mega zadowolona.
Hieromina-ja tez nir znam

Ja znam, używam i mogę gorąco polecić lipowy płyn micelarny - rewelacja wg mnie! Mam też blawatkowy krem pod oczy, niestety nie widać ile go zostało w opakowaniu. Przez chwilę używałam lekkiego kremu brzozowego ale nie pasował mi zapach - z tego co kojarzę to nie używają żadnych aromatów i substancji zapachowych stąd specyficzny smrodek kremu brzozowego. Czaje się na ich serię Vianek, szczególnie na olejki pod prysznic i do ciala ale na czas ciąży nie pasuje mi skład, na pewno wypróbuję po.

Niunia Straszny palant :/ Wystaw mu opinię!

Heromina teściowa powinna Ci jeszcze włożyć na plecy worek ziemniaków to wyszłoby, że ważysz 3 razy więcej :)

Moja teściowa też przeżywa moją wagę, ciągle mi wmawia, że jestem za chuda i źle wyglądam. A jak po sterydach przytyłam kilka kg to powiedziała, że wyglądam paskudnie :) Z moim wzrostem też ma problem, a jest niższa :) Taki sam problem był jak nosiłam grzywkę :) Używam też złego płynu do płukania, bo po rozwieszeniu prania nie pachnie na całe mieszkanie. Źle rozbijam schabowe i kupuję niedobry kefir :) A w sobotę powiedziałam, że chce kupić zupełnie inny wózek niż ten, który jej się podoba, więc mimo wcześniejszych deklaracji, stwierdziła, że jednak się nie dołoży :) To akurat plus :)

Był kiedyś taki serial "Wszyscy kochają Raymonda", moja teściowa to 1:1 matka Raymonda :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Heromina - ja też nie znam tych kosmetyków.
ostatnio probuję tych:
Link do: Strefa produktów : Green Pharmacy
na razie testowałam mydło do rąk I różne szampony (znalazłam w rossmanie).
a teraz planuję kupić krem do twarzy, tylko muszę skończyć przynajmniej jeden z tych które mam zaczęte w domu ;-)
pewnie będę zamawiała internetowo więc na kremie się zapewne nie skończy ;-)

ale to seria dla dorosłych nie dla dzieci oczywiście :wink:

okasia - Twoja teściowa jest super, ale bym miała ubaw :-D zaraz po tym jakby mi przeszła złośc na ciągłą krytyke :wink:

Do góry