reklama
Heromina
Fanka BB :)
niunia szkoda, ze tak wyszlo, ale teraz dobry lekarz to skarb niestety
happy to ja mialam podobnie z moja tesciowa, zawsze bylam mega szczupla, a ona jest ode mnie nizsza i oprocz szczuplych nog to w zasadzie nie ma sie czym chwalic i zawsze odkad poznalam meza delikatnie mi docinala, az jej facet kiedys ja ochrzanil, ze chyba jest zazdrosna, bo ja mam idealna budowe, a ona wielki tylek myslalam, ze sie wtedy herbata udlawie, ale i tak najlepsze bylo jak juz bylam w zaawansowanej ciazy chyba wtedy 15kg na +, a ona, ze mam sie zwazyc, no to ok wazymy sie i wyobrazcie sobie jak idiotka zaczela triumfowac, ze ja waze 2x wiecej niz ona. No szczena mi opadla.
happy to ja mialam podobnie z moja tesciowa, zawsze bylam mega szczupla, a ona jest ode mnie nizsza i oprocz szczuplych nog to w zasadzie nie ma sie czym chwalic i zawsze odkad poznalam meza delikatnie mi docinala, az jej facet kiedys ja ochrzanil, ze chyba jest zazdrosna, bo ja mam idealna budowe, a ona wielki tylek myslalam, ze sie wtedy herbata udlawie, ale i tak najlepsze bylo jak juz bylam w zaawansowanej ciazy chyba wtedy 15kg na +, a ona, ze mam sie zwazyc, no to ok wazymy sie i wyobrazcie sobie jak idiotka zaczela triumfowac, ze ja waze 2x wiecej niz ona. No szczena mi opadla.
Heromina
znacie ta firme ? Link do: SYLVECO - Producent kosmetyków naturalnych
ja nie znam. ty znasz? polecasz?znacie ta firme ? Link do: SYLVECO - Producent kosmetyków naturalnych
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Niunia ja z poznania pochodze mialam fam fajna pania ginekolog postaram sie podac ci nazwisko jak znajde w papierach.chodzilam do niej na nfz i bylam mega zadowolona.
Hieromina-ja tez nir znam
Hieromina-ja tez nir znam
N
nati_de
Gość
Ja znam, mialam ich kilka produktow, szalu nie zrobily.. ale wiele osob bardzo zachwalaznacie ta firme ? Link do: SYLVECO - Producent kosmetyków naturalnych
mrs_hermit
Zaangażowana w BB
Ja znam, używam i mogę gorąco polecić lipowy płyn micelarny - rewelacja wg mnie! Mam też blawatkowy krem pod oczy, niestety nie widać ile go zostało w opakowaniu. Przez chwilę używałam lekkiego kremu brzozowego ale nie pasował mi zapach - z tego co kojarzę to nie używają żadnych aromatów i substancji zapachowych stąd specyficzny smrodek kremu brzozowego. Czaje się na ich serię Vianek, szczególnie na olejki pod prysznic i do ciala ale na czas ciąży nie pasuje mi skład, na pewno wypróbuję po.znacie ta firme ? Link do: SYLVECO - Producent kosmetyków naturalnych
okasia
Niunia Straszny palant :/ Wystaw mu opinię!
Heromina teściowa powinna Ci jeszcze włożyć na plecy worek ziemniaków to wyszłoby, że ważysz 3 razy więcej
Moja teściowa też przeżywa moją wagę, ciągle mi wmawia, że jestem za chuda i źle wyglądam. A jak po sterydach przytyłam kilka kg to powiedziała, że wyglądam paskudnie Z moim wzrostem też ma problem, a jest niższa Taki sam problem był jak nosiłam grzywkę Używam też złego płynu do płukania, bo po rozwieszeniu prania nie pachnie na całe mieszkanie. Źle rozbijam schabowe i kupuję niedobry kefir A w sobotę powiedziałam, że chce kupić zupełnie inny wózek niż ten, który jej się podoba, więc mimo wcześniejszych deklaracji, stwierdziła, że jednak się nie dołoży To akurat plus
Był kiedyś taki serial "Wszyscy kochają Raymonda", moja teściowa to 1:1 matka Raymonda
Heromina teściowa powinna Ci jeszcze włożyć na plecy worek ziemniaków to wyszłoby, że ważysz 3 razy więcej
Moja teściowa też przeżywa moją wagę, ciągle mi wmawia, że jestem za chuda i źle wyglądam. A jak po sterydach przytyłam kilka kg to powiedziała, że wyglądam paskudnie Z moim wzrostem też ma problem, a jest niższa Taki sam problem był jak nosiłam grzywkę Używam też złego płynu do płukania, bo po rozwieszeniu prania nie pachnie na całe mieszkanie. Źle rozbijam schabowe i kupuję niedobry kefir A w sobotę powiedziałam, że chce kupić zupełnie inny wózek niż ten, który jej się podoba, więc mimo wcześniejszych deklaracji, stwierdziła, że jednak się nie dołoży To akurat plus
Był kiedyś taki serial "Wszyscy kochają Raymonda", moja teściowa to 1:1 matka Raymonda
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dominika81
Heromina - ja też nie znam tych kosmetyków.
ostatnio probuję tych:
Link do: Strefa produktów : Green Pharmacy
na razie testowałam mydło do rąk I różne szampony (znalazłam w rossmanie).
a teraz planuję kupić krem do twarzy, tylko muszę skończyć przynajmniej jeden z tych które mam zaczęte w domu ;-)
pewnie będę zamawiała internetowo więc na kremie się zapewne nie skończy ;-)
ale to seria dla dorosłych nie dla dzieci oczywiście
okasia - Twoja teściowa jest super, ale bym miała ubaw zaraz po tym jakby mi przeszła złośc na ciągłą krytyke
ostatnio probuję tych:
Link do: Strefa produktów : Green Pharmacy
na razie testowałam mydło do rąk I różne szampony (znalazłam w rossmanie).
a teraz planuję kupić krem do twarzy, tylko muszę skończyć przynajmniej jeden z tych które mam zaczęte w domu ;-)
pewnie będę zamawiała internetowo więc na kremie się zapewne nie skończy ;-)
ale to seria dla dorosłych nie dla dzieci oczywiście
okasia - Twoja teściowa jest super, ale bym miała ubaw zaraz po tym jakby mi przeszła złośc na ciągłą krytyke