reklama
Mika06
Fanka BB :)
mówiliście o wieku swoich mam, to moja mama 38lat w kwietniu skończy) i ja 21 podobno jak siostry
teściowie mają po 47lat. I moja tesciowa też ma niezłe fazy. A to że rybę źle usmażyłam, albo że nie sprzątam wtedy kiedy ona by akurat chciała, a jak jej zwrócę na coś uwagę to ból tyłka ma przez kilka dni i obrażona chodzi. Ona żartować może, ale my z D. Już nie bo fochy strzela. A najlepsze jest to że siedzi u nas od roku bo sie z mężem rozwiodła i nie ma planów na życie :/ choć mam cichą nadzieje że do końca tego roku sie ogarnie, w końcu nie jest stara.
teściowie mają po 47lat. I moja tesciowa też ma niezłe fazy. A to że rybę źle usmażyłam, albo że nie sprzątam wtedy kiedy ona by akurat chciała, a jak jej zwrócę na coś uwagę to ból tyłka ma przez kilka dni i obrażona chodzi. Ona żartować może, ale my z D. Już nie bo fochy strzela. A najlepsze jest to że siedzi u nas od roku bo sie z mężem rozwiodła i nie ma planów na życie :/ choć mam cichą nadzieje że do końca tego roku sie ogarnie, w końcu nie jest stara.
Załączniki
okasia
Heromina faktycznie tak bywa, z tym, że moja teściowa ma taki charakter. Ona nie potrafi uszanować czyjejś decyzji, zawsze musi do każdego wątku wtrącić swoje zdanie, a poza tym jest straszną zazdrośnicą i kłamczuchą
Mika masakra, ja bym z moja teściową całego dnia pod jednym dachem nie zniosła :/ Moja teściowa jest zabawna w tych swoich zaczepkach, ale pod warunkiem, że po spotkaniu z nią wracamy do swojego mieszkania i możemy się pośmiać. Gdybym z nią mieszkała to nie potrafiłabym mieć dystansu do tego co mówi :/
Faktycznie wyglądacie jak siostry
Mika masakra, ja bym z moja teściową całego dnia pod jednym dachem nie zniosła :/ Moja teściowa jest zabawna w tych swoich zaczepkach, ale pod warunkiem, że po spotkaniu z nią wracamy do swojego mieszkania i możemy się pośmiać. Gdybym z nią mieszkała to nie potrafiłabym mieć dystansu do tego co mówi :/
Faktycznie wyglądacie jak siostry
mika jak siostry naparwde
moja tesciowa hmmmnmmmm ksiazke bym napisala chociarzvteraz troche sie zmienila- mze zrozumiala. tez byloz e za duzo oleju na patellnie leje i niegospodarna jestem. teraz cisza
moja tesciowa hmmmnmmmm ksiazke bym napisala chociarzvteraz troche sie zmienila- mze zrozumiala. tez byloz e za duzo oleju na patellnie leje i niegospodarna jestem. teraz cisza
Asiunia1988
Ja podobnie, jeśli lekarz da zielone światło spróbuję sn a co tamA jakie masz wskazania do cc? Ja piersze mialam cc ale teraz bede walczyla o sn.
U nas jest podobnie. Moja teściowa jest w podobnym wieku do babci. Babcia dusza towarzystwa, wszyscy ją uwielbiają a teściowa taka starsza Pani, która myśli tylko o sobie i swoich chorobach. Wiecznie by po lekarzach jeździła itp. Nawet mąż gdy rozmawia z nią przez telefon odkłada go na chwilę, bo po prostu gada ciągle o sobie i swoich problemach, nie zapyta co u nas, tylko ja i moje zdrowie Ale widujemy się raz na kilka miesięcy i mi to zupełnie nie przeszkadza No i nigdy w życiu nie zostawiłabym pod jej opieką swojego dzieckaMatusiak super
Moja babcia urodziła mamę jak miała 22 lata, mama mnie też jak miała 22 lata, tylko ja się ociągałam Ale najsilniej pragnęłam dziecka właśnie w tym okresie. Moja mama ma 49 lat, tata 54, a teściowa 63 i teść 64. Też niby nie dużo, ale z natury są marudami, uważają się za schorowanych, nic im się nie chce, są w wiecznej depresji (zwłaszcza teściowa) i chyba przez to mamy wrażenie, że są sporo starsi niż to wynika z metryki. Moja babcia w tym roku skończy 72 lata, a jest zdecydowani bardziej sprawna od teściowej, więcej jej się chce, trudno ją zastać w domu Byłabym spokojniejsza zostawiając dziecko z babcią niż z teściową. Zresztą babcia wygląda jak babcia a nie jak prababcia
Mika fajnie jest mieć tak młodą mamę Ty też jesteś jeszcze młodziutka. Ja mam 28 lat, mój brat 31, Mama 54 a Tata 56. Teściowa chyba grubo po 60 ale dokładnie nawet nie wiemmówiliście o wieku swoich mam, to moja mama 38lat w kwietniu skończy) i ja 21 podobno jak siostry
Niunia trafiłaś na jakiegoś palanta! Zmykaj od niego i tyle.
reklama
niunia102
Mika naprawde jak siostry :-)
Moze to pragnienie to z powodu zmiany pogody :-)
Moze to pragnienie to z powodu zmiany pogody :-)