Zginal mi cytat o wypinaniu pupki Moniki i kogos jeszcze
Ta moje pomarancza (haha) o prawej stronie, byla ostatnio znow i widzial to moj R.
Dzis znow powtorka, tylko, ze juz na srodku pod pepkiem. Cos mi sie tam spina, przynajmniej wiem, ze dzidius tam jest hihi Ale ja to czuje tylko rano po przebudzeniu.
Ale mnie dzis bruch ciagnie... na samym dole, ze ciezko wysiedziec w pracy. Musialam pare rzeczy urzedowych pozalatwiac, pozniej zostal mi czas na zakupy i jak usiadlam w pracy, to nie wiedzialam jak sie nazywam. Ale juz lepiej na szczescie.
Kupilam teciazowe legginsy w H&M - sa super! Chociay na brzuchu jeszcze luzne, to dorosne do nich
Dodatkowo na tym dziale wpadlam na bluzeczke, totalnie w moim stylu i to przeceniona! Musiala byc moja. Obie rzeczy w romiarze XS
sam fakt cieszy, ale wszyscy znaja rozmiarowke H&M, poza tym ciazowe... ja do patyczakow nie naleze.
W ogole wszystkie te ciuszki na dziale ciazowym takie przyjemne. I widzialam super staniki do karmienia - wygladaly na wygodne i prezentowaly sie ladnie. Ma ktos doswiadczenia z tymi?
Nie wiem, czy juz pisalam tu jak moja 3,5 letnia siostrzenica gada juz do brzucha?
"Masz tam dzidziusia? Puk, puk, plywasz sobie?" I na ciocie trzeba uwazac. Wg Malej urodzi sie dziewczynka w ladnej fioletowej sukience w kropki. To nie Prawda, ze dzieci rodza sie gole!!
Milego dnia!
W srode juz wizyta! Nie moge sie doczekac, zeby spojrzec do srodka!