reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Mysle, ze m.in. to forum jest po to by pytać o rady na każdy temat, jezeli ktos ma wątpliwości. Mysle, ze nawet jak ktos dostaje odpowiedz, to przepuszcza ja przez jakieś sprawdzone rzeczy, a nie sugeruje się tylko forumowymi rzeczami :p jestesmy dorosli.
Chociaż najlepiej wypowiadać się w rzeczach o których ma się pojęcie, doświadczenia i jest to w miare na biezaco (lub dać znać, ze tak bylo kiedys) :p

Ja u mnie jakies skurcze zaobserwowalam w dolnej części brzucha. Ja mam końcówkę 14 tygodnia i nie chce mi się wierzyć, ze to dzidziuś, ale brzuch mam taki niespokojny co jakiś czas.

Też myślę, że nie ma zakazanych tematów na forum ;-) wymieniamy się uwagami, opiniami, a część z nich na pewno trzeba skonsultować ze specjalistą.
Tak samo jak denerwujemy sie na pewno niejednokrotknie naszymi wynikami badań, a ostatecznie i tak zdajemy sie na lekarza ;-) ale warto porównać i podyskutować :-)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Nati, pierwsze ruchy z córką kiedy nie wiedziałam jeszcze co i jak przypominały muśnięcie skrzydłami motyla, takie delikatne otarcie, które z czasem przybierało na sile. teraz czuje te ruchy pod ręką ale tych muśnięć jeszcze nie.

Ja właśnie w ubiegłym tygodniu poczułam tak jakby mnie coś od środka laskotalo. Ale aż mi się nie chce wierzyć że to dzidzia. Jednakże uczucie było fajne ;)

Właśnie odebrałam wyniki prenatalnych badań i wygląda na to, że wszystko ok :) ale się cieszę... moja siostra ma wrodzoną wadę nerek, stąd to badanie, ale z Malutkim chyba wszystko w porządku :) jeszcze tylko te zawroty głowy... znów mi się dziś słabo zrobiło, jak poszłam na badania... chyba jednak zrezygnuję z chodzenia do pracy... Dałaś mi @okasia wiele do myślenia! Dzięki!

reklama
Mnie łaskocze coś pod pępkiem ale nie wiem co to jest :) Z córką miałam tak, że jak poczułam to potem czułam to praktycznie każdego dnia, i z dnia na dzień odczucia były coraz bardziej intensywne.

Do góry