reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja tez z biedronki nie narzekalam :-) I kiedys w leclercu byl na gorze sklep dzieciecy, tam byly 5 packi body za 35 zl, to bylo 4 lata temu, ale jakosc rewelka :-)

Znalazlam teraz na allegro body z dl rekawkiem za 10 zl, niby duzo osob kupilo, produkt polski i bawelna 100%, sprobuje jedno zamowic, jak beda fajne, to zamowie wiecej :-)

ja chce wiedziec :)

ja smaruje sie juz pharmaceris- mam osobny do biusty i osobny do brzucha, ud , posladkow.
sny erotyczne tez miewam- w ogole w ciazy jakies glupoty mi sie snia.
po usg jestem mega spokojna uffffffffffffffffffffffffffffff

ja nie sugeruje sie tym kalendzraem- nawet nie wiem jak sie tam sprawdza :p

I jak produkty z pharmaceris się sprawdzają? To pierwszy raz czy już miałaś okazję używać? :)

My płeć też chcemy wiedzieć nie wtrzymalibyśmy z mężem a drugiej kolejności rodzinka by nas przycisla bo też już czekają hehe :)!

Dziewczyny byłam u lekarza rodzinnego i przepisali mi w kropelkach Iberogast czy coś takiego jak nie pomoże to mam znowu przyjść ale dzisiaj na wieczór jak ręką odjął spokój może psychicznie że już mam krople to organizm się nie stresuje już sama nie wiem a tak to 3 wieczory pod rząd. ...lekarz też powiedział że może to być też podrazniony żołądek od tabletek które mi przepisali- żelazo jak mu pokazalam opakowanie....no ale na razie poczekamy zobaczymy :) ważne że dzisiaj lepiej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry