reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja przy mlodym wiekszosc rzeczy mam z lumpkow, ale angielskich. Byl taki jeden zajefajny o matko chyba z 2tysiaki tam zostawilam, ale mialam ciuchow zapas na 2 lata :p potem wlasnie w zwyklych lumpkach i tez jakosciowa super. Teraz mam fure na szczescie w neutralnych kolorach, wiec co by sie nie urodzilo to pierwszy rok, a moze nawet 2 lata mam z glowy.

Powklejalam nasza rozmowe na temat wozkow w temacie wozkowym, bo sie flatershy zapytala o cos to nie chcialam dziewczyny bez odp zostawiac :) Jak cos zapraszam do dzielenia sie wozkowymi tematami tam :)

Basienka bo takie zakupy to czysta przyjemność
a co do pepcco- zależy co, są rzeczy kiepskie a są rzeczy nie do zniszczenia! naprawdę róznie trafiałam

body sobie chwalę z ff ajna bawełenka, lubie hm (ale na wyprz można perełki znaleźć, tak samo ca-dobry gatunek)

Gdyby była taka możliwość to sama zajrzałabym między nogi okruszka co tam ukrywa :)) Trzeba być twardym żeby przetrwać te 9 miesięcy bez informacji o płci :)
Również gorąco polecam kupowanie najmniejszych ubranek w lumpeksach. Jak nówki, w ogóle nie zniszczone za grosze a jakość o niebo lepsza niż tych dostępnych w sklepach.
Ja najbardziej lubię Next, George, warto tez wybrać się do Tesco bo często przeceniają 5paki bodziaków a jakość jest dobra, C&A też polecam miałam kilka rzeczy dla córki. Z Polskich marek zapadła mi w pamięci Ewa Klucze, prałam prałam prałam i jak nowe a miałam chyba rozmiar 80 czy 86. Czasem w Lidlu też są promocje na ubranka dla maluszków ale jakość dużo gorsza niż F&F czy C&A.
W niedzielę 2 urodziny córki, upiekłam dziś placki miodowe, zrobiłam blok czekoladowy i 20 placków na tort Marcinkowy obłożony masą marcepanową z motywem Świnki Peppy mam nadzieję że uda się :)

Dziewczyny czy każda z was bedzie chciała poznać płeć maluszka czy jest tu moze ktoś kto bedzie chciał mieć niespodziankę?

Ja będę chciała poznać, mam wszystko po synku, a jak okaże się ze będzie baba, to będe musiała sprzedać i kupić inne.

Okasia - bodziaków i pajaców z Pepco nie polecam. Rozm. 56 po wypraniu zrobi się 48...
Bluzy i spodenki ok. Nawet kurtkę jakąś mam.
Ale jeśli mogę polecić to ubranka z F&F (Tesco) są b. fajne.
Z C&A tych bio nie lubię, moim zdaniem F&F jeszcze grubsze :)
A ja dzisiaj w Smyku kupiłam 4xbody za 35zł, więc b. się opłacało.

reklama
Ja będę chciała poznać, mam wszystko po synku, a jak okaże się ze będzie baba, to będe musiała sprzedać i kupić inne.

Okasia - bodziaków i pajaców z Pepco nie polecam. Rozm. 56 po wypraniu zrobi się 48...
Bluzy i spodenki ok. Nawet kurtkę jakąś mam.
Ale jeśli mogę polecić to ubranka z F&F (Tesco) są b. fajne.
Z C&A tych bio nie lubię, moim zdaniem F&F jeszcze grubsze :)
A ja dzisiaj w Smyku kupiłam 4xbody za 35zł, więc b. się opłacało.
Ja z pepco mam 70% garderoby i nigdy nic mi sie nie zniszczylo w praniu :) za to body z biedronki straszne.

Do góry