Ja na razie też nie kupuje nic dopiero jak za 2 miesiące zjedziemy do Pl ale już muszę sobie wszystko upatrzec bo 2 tyg urlopu w tym święta to ciężko będzie ogarnąć prawie całą wyprawkę tym bardziej że w maju czy w czerwcu nie wiem czy będziemy zjeżdżać bo to będzie już 7 /8 miesiac więc nie wiadomo jak będę się czuła wiec ubranka może tutaj w DE bo też jest C&A h&m itd ale wózek łóżeczko i te większe sprawy chce w pl kupić
reklama
N
nati_de
Gość
Matusiak: Ja tez wiekszosc wyprawki planuje kupic w Polsce, szczegolnie wozek (roznice w cenach niektorych modelow sa spore) i kilka drobiazgow
ja bylam z mala na szcepieniu we wtorek i dzis w nocy tez temp i katar masakra i odczyn pos zczepieniu.takze u nas po 2 dniach sie pojawila goraczka - podobno do 3 dni sie moze wylegnacO matko co za noc...oglądamy z moim szkrabem bajki od 4 miał temperaturę, wczoraj byliśmy na szczepieniu, no i trochę się martwię, wiem, że po szczepieniu to możliwe, ale przez cały dzień nic mu nie bylo a tu w nocy goraczka jeszcze głowa mnie boli...Za godz muszę obudzić starszego syna do szkoły...A potem jak młody już pojedzie to zamierzam położyć się z moim maluszkiem spac
okasia
Fanka BB :)
A ja dziś obudziłam się z "przepukliną" brzuszną. Maluch tak się układa, że wygląda jakbym miała przepuklinę. Cieszę się, że powoli zaczyna się ujawniać, bo za chwilę znajomi i rodzina zaczną powątpiewać w to, że powiększy nam się rodzina.
ewix124
Dzieki juz wysyłam męża do aptekiparacetamol co 4 godziny, hascosept lub tantum verde do gardła, syrop *spam* i do łóżka. Trzeba to szybko wyleczyć zanim dostaniesz temperatury i znacznie się pogorszy samopoczucie. Dużo wody pij!
nati92
Witajcie!
U mnie widac - nie widac, ale brzuch twardy od wczoraj bardzo. Cos mnie kluje raz z prawej, raz z lewej, ale preciez tak musi byc. Wstalam dzis w jakims lepszym nastroju, bo ostatnio bylo kiepsko, wiec nawet te bole, katar, zatokii 9h w pracy nie psuja mi humoru .
Wszystkie zle dolegliwosci mi juz przeszly, czasem tylko male mdlosci mnie zlapia, z glodu, z przejedzenia albo z goraca w pociagu (teraz juz zwsze siadam!), ale to nie ma takiego znaleczenia. Mimo tego, ze lepiej sie czuje, to czuje ta ciaze juz i gadam do brzucha haha. Nie myslalam, ze i ja zwariuje na punkcie tego malucha tak wczesnie.
Co do zakupow. Bylam w H&M ostatnio i obkupilam siebie hihi Promocje, wszystko po 3-7€. Dzieciaczkowe rzeczy tez ogladalam, ale jeszcze sie nie zdecydowalam. Po nastepnym USG moze sie na cos skusze typowego dla faceta albo babki.
Milego dnia, bez zadnych zlych dolegliwosci!
@ewix124 - trzymaj sie i wracaj szybko do zdrowia!
U mnie widac - nie widac, ale brzuch twardy od wczoraj bardzo. Cos mnie kluje raz z prawej, raz z lewej, ale preciez tak musi byc. Wstalam dzis w jakims lepszym nastroju, bo ostatnio bylo kiepsko, wiec nawet te bole, katar, zatokii 9h w pracy nie psuja mi humoru .
Wszystkie zle dolegliwosci mi juz przeszly, czasem tylko male mdlosci mnie zlapia, z glodu, z przejedzenia albo z goraca w pociagu (teraz juz zwsze siadam!), ale to nie ma takiego znaleczenia. Mimo tego, ze lepiej sie czuje, to czuje ta ciaze juz i gadam do brzucha haha. Nie myslalam, ze i ja zwariuje na punkcie tego malucha tak wczesnie.
Co do zakupow. Bylam w H&M ostatnio i obkupilam siebie hihi Promocje, wszystko po 3-7€. Dzieciaczkowe rzeczy tez ogladalam, ale jeszcze sie nie zdecydowalam. Po nastepnym USG moze sie na cos skusze typowego dla faceta albo babki.
Milego dnia, bez zadnych zlych dolegliwosci!
@ewix124 - trzymaj sie i wracaj szybko do zdrowia!
okasia
ja właśni siedzę na stronie hm, zaczęłam od rzeczy dla maluszka, ale jakimś cudem trafiłam na zakładki z ciuchami dla kobiet :/
Nie wiem jak wy to widzicie, ale wczoraj oglądałam na żywo ciuchy ciążowe w dwóch sklepach i są straszne. Wielkie worki, tak jakby każda kobieta w ciąży tyła po 50kg, nie znalazłam nic dla siebie. Za to na dziale młodzieżowym się obkupiłam, cieszę się, że obecnie są w modzie szersze rzeczy a nie kuse bluzeczki z odkrytym wszystkim.
Nie wiem jak wy to widzicie, ale wczoraj oglądałam na żywo ciuchy ciążowe w dwóch sklepach i są straszne. Wielkie worki, tak jakby każda kobieta w ciąży tyła po 50kg, nie znalazłam nic dla siebie. Za to na dziale młodzieżowym się obkupiłam, cieszę się, że obecnie są w modzie szersze rzeczy a nie kuse bluzeczki z odkrytym wszystkim.
reklama
Fimka
Kasia, Basia - a po jakiej to szczepionce?
Ewix - ja się męczyłam 4 tyg. :|
Od połowy grudnia do połowy stycznia.
Wracaj szybko do zdrowia!
okasia - no to w takich luźniejszych, jak ma się juz wielki bęben jest duuużo wygodniej
Dlatego te ubrania wydają Ci się wielkie
Ja dzisiaj chyba upiekę eklery albo ptysie
Ewix - ja się męczyłam 4 tyg. :|
Od połowy grudnia do połowy stycznia.
Wracaj szybko do zdrowia!
okasia - no to w takich luźniejszych, jak ma się juz wielki bęben jest duuużo wygodniej
Dlatego te ubrania wydają Ci się wielkie
Ja dzisiaj chyba upiekę eklery albo ptysie