reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja Was podziwiam za wytrwałość. Mnie by zżerała ciekawość. Poza tym rodzina by mi weszła na głowę, cięgle każdy pyta o płeć :)

Basienka, na stronie też są. W sklepie jest jednak znacznie większy wybór. Kurcze nie wiedziałam, że reserved ma ubranka dla niemowląt, nigdy nie zwróciłam na to uwagi.
Niedawno wprowadzili. Ale mialam na mysli starsza corke, ze tam kupiuje :-)Ja jeszcze dla dzidziusia nic nie kupilam, bo czekam na plec. Wtedy na pewno zamowie te z c&a. Dzieki za pomysl, body trzeba duzo :-) wlasnie patrzylam on-line i jest w czym wybrac zarowno dla dziewczynki jak i dla chlopczyka :-) Takze poszaleje moze juz w marcu :-)

Ja sie troche z pepco boje. One sa sliczne i tanie, ale jakosc ... Ja wiem, ze dzidzius szybko rosnie, ale na wyprzedazach mozna w tej samej cenie nabyc firmowe :-) Ja tak kombinuje :-) Plus jeszcze jakis kupon i cena bardzo niska sie robi :-)

na szczęście ubranka to najmniejszy wydatek. Poza tym pewnie dużo ubranek dostaniemy. Koleżanka mnie uczuliła, żeby tych w najmniejszych rozmiarach nie kupować za dużo, bo rodzina i znajomi nas obkupią. Problem zaczyna się później, kiedy orientujesz się, że nie masz nic w rozmiarze 68 i większym :)

Ja mam wizje na pokoik i bedzie pasował i dla chłopca i dla dziewczynki. Ubranka i cała wyprawka bedzie unisex a jak juz sie urodzi to jestem pewna że wszyscy bedą nas odwiedzać z ubrankami i wtedy poproszę rodzine i przyjaciół o różowe/niebieskie ciuszki. Myśle, że przy pierwszym dziecku jest łatwiej, przy kolejnym juz bym wolała wiedzieć ze względów organizacyjnych

U mnie z corka bylo tak, ze moze kilka dostalam malyych. A reszta to byla od rozmiaru 74 do nawet 92 i to mi sie podobalo :-) Bo malych to ja sobie nakupilam, a pozniej te wieksze sprzydaly sie :-)

Moja tesciowa przy Oliwii przyniosla mi na poczatku duzo ciuszkow z ciuszka uzywane takie male i poczatkowo bylam wsciekla na niA, ale pozniej jak mala zaczela ulewac i nie nadazalam z praniem, to idealnie sie sprzydaly. Wypralam je 2 razy, wyprasowalam, a jakosciowo byly idealne i w ogole nie zniszczone, bo to kilka razy ubrane.:-)Angielskie firmy George, next :-)

reklama
Moje koleżanki też kupowały w lumpeksach i zawsze byłam zaskoczona jakością ciuszków. Ja niestety nie mam ani cierpliwości ani talentu do znajdowania ubrań w lumpeksach :/

Do góry