reklama
BASIENKA 28
Fanka BB :)
Niedawno wprowadzili. Ale mialam na mysli starsza corke, ze tam kupiuje :-)Ja jeszcze dla dzidziusia nic nie kupilam, bo czekam na plec. Wtedy na pewno zamowie te z c&a. Dzieki za pomysl, body trzeba duzo :-) wlasnie patrzylam on-line i jest w czym wybrac zarowno dla dziewczynki jak i dla chlopczyka :-) Takze poszaleje moze juz w marcu :-)Basienka, na stronie też są. W sklepie jest jednak znacznie większy wybór. Kurcze nie wiedziałam, że reserved ma ubranka dla niemowląt, nigdy nie zwróciłam na to uwagi.
BASIENKA 28
Haha, zupelnie myslisz tak jak ja :-)no ja chce wiedzieć nie wytrzymałabym z kupnem bodziaków rożka itp heehhehe
BASIENKA 28
Ja sie troche z pepco boje. One sa sliczne i tanie, ale jakosc ... Ja wiem, ze dzidzius szybko rosnie, ale na wyprzedazach mozna w tej samej cenie nabyc firmowe :-) Ja tak kombinuje :-) Plus jeszcze jakis kupon i cena bardzo niska sie robi :-)
okasia
na szczęście ubranka to najmniejszy wydatek. Poza tym pewnie dużo ubranek dostaniemy. Koleżanka mnie uczuliła, żeby tych w najmniejszych rozmiarach nie kupować za dużo, bo rodzina i znajomi nas obkupią. Problem zaczyna się później, kiedy orientujesz się, że nie masz nic w rozmiarze 68 i większym
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ja mam wizje na pokoik i bedzie pasował i dla chłopca i dla dziewczynki. Ubranka i cała wyprawka bedzie unisex a jak juz sie urodzi to jestem pewna że wszyscy bedą nas odwiedzać z ubrankami i wtedy poproszę rodzine i przyjaciół o różowe/niebieskie ciuszki. Myśle, że przy pierwszym dziecku jest łatwiej, przy kolejnym juz bym wolała wiedzieć ze względów organizacyjnych
BASIENKA 28
U mnie z corka bylo tak, ze moze kilka dostalam malyych. A reszta to byla od rozmiaru 74 do nawet 92 i to mi sie podobalo :-) Bo malych to ja sobie nakupilam, a pozniej te wieksze sprzydaly sie :-)
BASIENKA 28
Moja tesciowa przy Oliwii przyniosla mi na poczatku duzo ciuszkow z ciuszka uzywane takie male i poczatkowo bylam wsciekla na niA, ale pozniej jak mala zaczela ulewac i nie nadazalam z praniem, to idealnie sie sprzydaly. Wypralam je 2 razy, wyprasowalam, a jakosciowo byly idealne i w ogole nie zniszczone, bo to kilka razy ubrane.:-)Angielskie firmy George, next :-)
reklama