reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Poszukaj na internecie
wlansie na necie poszukaj moze ktos spzredajeDziewczyny a orientujecie się czy można kupic sam stelaż do wózka? Bo gondola spacerowka i fotelik są w idealnym stanie tylko stelaż troche zniszczony
ale mnie dzis glowea boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mnie też jak nigdy dzisiaj głowa boli...
Dziewczyny czy myślicie o detektorze tętna?
Widzialam na innych forach że dziewczyny kupują aby usłyszeć serduszko. Tylko też czytałam,że niektóre dziewczyny nie umiały znaleść...
Widzialam na innych forach że dziewczyny kupują aby usłyszeć serduszko. Tylko też czytałam,że niektóre dziewczyny nie umiały znaleść...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Basia ja bylam caly czas pewna ze kupie ale boje się ze nie znajde i będę panikować. Ale 3.02 ide do poloznej i tam poslucham serduszka
ja nie kupuje- bede sie jeszce bardziej schizowacMnie też jak nigdy dzisiaj głowa boli...
BASIENKA 28
Fanka BB :)
Jamialam kupic, ale poczytalam troche opinii i przypadkow i jednak nie kupuje. Byl przypadek w Anglii, ze w 7 miesiacu slyszala tetno, ale ruchow nie czula. Po kilku dniach dopiero pojechala do szpitala i bylo za pozno. A tetno slyszala swoje. Taki przypadek zdarza sie raz na milion. Ale nie chce panikowac, jak nie znajde bicia serca od razu :-)
reklama
No wlasnie chyba też nie kupię bo będę się stresować jak nie znajdę tętna. Szkoda że u nad nie można podejść do położnej aby posłuchać samego serduszka. Teraz dla mnie jest najgorszy okres....Bo już niby bezpiecznie, ale mdłości nie mam,ruchy dopiero pewnie ok 20 tc a teraz taka pustka... Niby ciąża a się tak już nie czuje ciążowo..