reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny a orientujecie się czy można kupic sam stelaż do wózka? Bo gondola spacerowka i fotelik są w idealnym stanie tylko stelaż troche zniszczony

reklama
Mnie też jak nigdy dzisiaj głowa boli...

Dziewczyny czy myślicie o detektorze tętna?
Widzialam na innych forach że dziewczyny kupują aby usłyszeć serduszko. Tylko też czytałam,że niektóre dziewczyny nie umiały znaleść...

Basia ja bylam caly czas pewna ze kupie ale boje się ze nie znajde i będę panikować. Ale 3.02 ide do poloznej i tam poslucham serduszka

Jamialam kupic, ale poczytalam troche opinii i przypadkow i jednak nie kupuje. Byl przypadek w Anglii, ze w 7 miesiacu slyszala tetno, ale ruchow nie czula. Po kilku dniach dopiero pojechala do szpitala i bylo za pozno. A tetno slyszala swoje. Taki przypadek zdarza sie raz na milion. Ale nie chce panikowac, jak nie znajde bicia serca od razu :-)

basia ja dokladnie tak jak ty :) wiem ze panikowalabym a tak co miesiac a potem zcesciej doswiadcziny personel bedzie mi badal i ok. chociarz tez myslalam nad kupmem ale zbedny wydatek jak dla mnie

reklama
No wlasnie chyba też nie kupię bo będę się stresować jak nie znajdę tętna. Szkoda że u nad nie można podejść do położnej aby posłuchać samego serduszka. Teraz dla mnie jest najgorszy okres....Bo już niby bezpiecznie, ale mdłości nie mam,ruchy dopiero pewnie ok 20 tc a teraz taka pustka... Niby ciąża a się tak już nie czuje ciążowo..

Do góry