reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Szybkie pytanie, która mnie opryszczką zaraziła? :p

chyba ja :p
dzwoniłam do lekarza i to prawda jak pierwszy raz się opryszczkę dostaje w ciąży to bardzo niebezpieczne,
ja mam cyklicznie co jakiś czas więc ponoć mam przeciwciała i dziecku ona nie zagraża , mam brać lek przeciw wirusowy Heviran i tyle :)

Anetko strasznie mi przykro :(

Myslałam ze wczoraj zejde...jednak poszlysmy do lekarza i jedyne co mogla nam zapisać to wytyczne w sprawie diety... ale po ugotowaniu i zjedzeniu ryzu przez corke bylo lepiej. Mielismy strach co do nocy wiec mala spala z nami w dostawionym łozeczku. Dzis jesli bedzie ok znow powedruje do siebie :) poszłyśmy spac po 18 a pobudka a 6, głowa mnie boli niesamowicie.
Pierwsze co zrobilam po przebudzeniu to szukanie kropka, chyba ma sie dobrze bo serce wali jak szalone.
Jeśli wam to nie przeszkadza poszukajcie detektorow na olx w okolicy. Moj z przesyłka kosztowal 60 zl. Nowy tez nie jest jakos tragicznie drogi. Ja w kazdym badz razie serdecznie polecam :)
U mnie dzis o 17 wizyta u lekarza. Usg pewnie nie bedzie robil bo w czwartek bylo a w poniedzialek badania prenatalne.

Ja juz na nogach,śniło mi się ze po kontroli w szpitalu zrobili mi cesarke w 6miesiacu i nie mialam w co dziecka ubrać bo nie kupilam jeszcze ciuszków

Ja już nie wytrzymam z tymi mdłościami, 2 miesiące dolegliwości dzień w dzień to jak najgorsza choroba. 14 tydzień, a ja mam wrażenie, że to apogeum moich dolegliwości.

Ja już nie wytrzymam z tymi mdłościami, 2 miesiące dolegliwości dzień w dzień to jak najgorsza choroba. 14 tydzień, a ja mam wrażenie, że to apogeum moich dolegliwości.
Miejmy nadzieje, ze to minie. Mnie dalej trzymaja mdlosci. Jade do pracy busem i po cichu mam nadzieje, ze nie zwymiotuje, bo jest mi strasznie niedobrze. Masakra jakasod 2 tygodni ....

reklama
okasia wiem co czujesz, ja wczoraj w sumie 3x przytulalam muszle pomimo ze zjadłam niewiele i nawet o 23 sie zdarzyło pierwszy raz o takiej porze...takze już -3,5kg. Nie wiem jak ja mam witaminy przyjmować skoro i tak się marnują a jeść za bardzo nic nie mogę :| u mnie dopiero zaczął sie 10tydz a wy w 14 i nadal takie akcje! Pewnie czeka mnie to samo :'( ale damy rade :) bo naprawde warto :)

Do góry