reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
mimiii87 - witamy nową mamusie:), Ja raz poroniłam poprostu serduszko przestało bić i nie miałam żadnych objawów z tym związanych - dowiedziałam sie dopiero na usg. Każda strata jest bolesna i potem powoduje że czujemy strach czy oby na pewno wszystko wporządku. Ja teraz codziennie myślę czy oby wszystko dobrze :(

tuptup - co tam czemu denny??

Dziekuje dziewczyny :) W głebi serca wierze, że sie tym razem uda. Ze nam wszystkim sie uda!!!

Dziekuje za suwaczek :) (Kassia181)

Mika06 - ja tez plamie od 6 tg , chyba nawet od 5 juz... ale wtedy nie bylo widac krwiaka... nawet jak dostalam krwotok to nie bylo widac, dopiero pozniej. Ja dalej plamie to pewnie dalej jest tam to cholerstwo... Najwazniejsze zeby to nie byla czerwona krew.

A jak z waszymi objawami?? Ja mam straszne nudnosci i wymioty ... wybuchy zlosci i nie moge wejsc do wlasnej lazienki bo tam za ladnie pachnie tymi wszystkimi lazienkowymi pachnidelkami... bleee

Ja mam ful wypas jeśli chodzi o przypadłości ciążowe. Naprawdę nic mnie nie ominęło :/ A co do zapachów to wolę siedzieć na dziale z chemią i wdychać zapach proszku do prania niż wejść do własnej kuchni i otworzyć lodówkę. Choć był jeden wyjątek, musiałam zmienić kostkę w toalecie. Po kilku bliskich spotkaniach z miską klozetową zapach kostki zaczął mnie drażnić.

mimiii87 - witamy nową mamusie:), Ja raz poroniłam poprostu serduszko przestało bić i nie miałam żadnych objawów z tym związanych - dowiedziałam sie dopiero na usg. Każda strata jest bolesna i potem powoduje że czujemy strach czy oby na pewno wszystko wporządku. Ja teraz codziennie myślę czy oby wszystko dobrze :(

tuptup - co tam czemu denny??

Widze ze mamy identycznie :) Kiedy masz nastepne badania?

Fajny taki detektor. Mizna sie uspokoic w razie czego. Tak sie zastanawiam kiedy mkzna juz tak posluchiwac malenstwo. Moj gin narazie na usg ogladal serduszko ale nie puszczal dziwieku bo mowil ze nie jest to korzystne dla dzidziusia

reklama
Do góry