niunia102
Fanka BB :)
Aniula to poczekam az do ciebie dojdzie i na twoja opinie a moze ktos jeszcze mial kontakt z detektorem i moze powiedziec cos na ten temat i jak to dziala pod koniec ciazy bo ten okres by mnie najbardziej interesowal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karolkaga dziękuję, że pytasz Dziś kolejna porcja radości w moim życiu. Dzień zaczęłam ok. 4 rano, kiedy to obudziłam się z powodu ostrego bólu gardła. Kupiłam termometr i tantum verde, przychodzę do domu, wyciągam ten cud techniki i okazuje się, że mam gorączkę. Niestety zrobiłam 3 pomiary i są identyczne :/ Teraz mam chrypę, ale zmierza to ku gorszemu niestety.
Jak po tych wszystkich komplikacjach, wypadkach i infekcjach urodzę zdrowe dziecko to będzie prawdziwy cud.
Witam. Jestem nowa i mam nadzieje, że zostane sierpniowa mama ...
Jestem dokladnie w 10tc i 3 d... To jest moja 3 ciąża. Niestety dwie poprzedenie nie zakonczyły sie dobrze... 1 ciąże poroniłam samoistnie w 6 tg , a druga w 24 tc i to było najbardziej trudne dla mnie. Kiedy czujesz juz kopniaki dziecka. Kiedy powoli juz wybierasz wózek itd... i nagle wszystko zostaje zabrane. Kiedy dowiedziałam sie o 3 ciązy poczułam strach, nie- szczęście tylko strach ze znowu moze sie cos stac... Moj syn miał ciężka wade lentalna Zespoł Edwardsa. Teraz czeka mnie mnóstwo badan. 1 lutego mam testy PAPPA i USG. Strasznie sie boje. Od poczatku ten ciąży mam same problemy. Ciagle plamie. 31.12 trafiłam z krwotokiem do szpitala. Na szczescie serduszko biło. Teraz dalej plamie od tamtego czasu, ale znam powód ... Krwiak! Niestety musze lezec i się oszczedzac. Dostaje juz do głowy, ale dla mojego dziecka wytrzymam wszystko. Nie wiem co zrobie jak strace kolejna ciąże.
Czytałam wasze wpisy o NO-SPIE ... ja biore 3 x dziennie. Musze, bo bez niej moge stracic ciaze. Moje kolezanki tez braly i dzieciaczki wszytskie sa zdrowe.
Czy ktoras z was tez ma ciagle jakies problemy w tej ciazy??? Chodzi mi w szczególnosci, czy ktoras z dziewczyn ma długie plamienia...
PS. jak sie robi ta stopke w którym jestes tygodniu ciazy??
trzymam kciukiz eby bylo dobzre teraz.Witam. Jestem nowa i mam nadzieje, że zostane sierpniowa mama ...
Jestem dokladnie w 10tc i 3 d... To jest moja 3 ciąża. Niestety dwie poprzedenie nie zakonczyły sie dobrze... 1 ciąże poroniłam samoistnie w 6 tg , a druga w 24 tc i to było najbardziej trudne dla mnie. Kiedy czujesz juz kopniaki dziecka. Kiedy powoli juz wybierasz wózek itd... i nagle wszystko zostaje zabrane. Kiedy dowiedziałam sie o 3 ciązy poczułam strach, nie- szczęście tylko strach ze znowu moze sie cos stac... Moj syn miał ciężka wade lentalna Zespoł Edwardsa. Teraz czeka mnie mnóstwo badan. 1 lutego mam testy PAPPA i USG. Strasznie sie boje. Od poczatku ten ciąży mam same problemy. Ciagle plamie. 31.12 trafiłam z krwotokiem do szpitala. Na szczescie serduszko biło. Teraz dalej plamie od tamtego czasu, ale znam powód ... Krwiak! Niestety musze lezec i się oszczedzac. Dostaje juz do głowy, ale dla mojego dziecka wytrzymam wszystko. Nie wiem co zrobie jak strace kolejna ciąże.
Czytałam wasze wpisy o NO-SPIE ... ja biore 3 x dziennie. Musze, bo bez niej moge stracic ciaze. Moje kolezanki tez braly i dzieciaczki wsz tskie sa zdrowe.
Czy ktoras z was tez ma ciagle jakies problemy w tej ciazy??? Chodzi mi w szczególnosci, czy ktoras z dziewczyn ma długie plamienia...
PS. jak sie robi ta stopke w którym jestes tygodniu ciazy??
czemu denny co sie dzieje? ja jakas zamulona jestemWitamy nową mamusie i życzymy już tylko pozytywnych wrażeń
wszystkim nam życze samych pozytywów choć nastrójmam dzisiaj jakis denny