reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Mimiii witaj :) trzymam mocno kciuki za Ciebie zeby teraz dzidzius rosl zdrowo a plamienia ustaly jak najszybciej.

Mika tego Tobie rowmiez zycze.

Ja odpukac nie mam zadnych plamien ani objawow takich jak wymioty bol piersi itd.

Jak tak czytam ile mam stracilo swoje maleństwo to bardzo mi przykro i mocno sie boję czy u mnie wszystko ok.

Mam nadzieje ze wszystkie dotrwamy w dwupaku no i ja w trzypaku :)

reklama
Witam . Dolanczam do spolecznosci przyszlych Mam z terminem na 9 sierpnia. Mamy 12 tydzien . Trzy dni temu uslyszalam bicie serduszka swojego malenstwa. Nie moge doczekac sie kiedy poczuje ruchy. Martwi mnie tylko ciagly bol na dole brzucha. :(

Moniczka zazdroszcze ja musze poczekac do 29.01 na podgladanie swojego malenstwa i ciesze sie ze wszystko ok u twojego malenstwa

Ewwelina witaj a mowilas na wizycie lekarzowi o tym bólu

Mowilam ,powiedzial ze czesto na poczatku ciazy takie bole wystepuja i mam sie nie martwic. Tylko jak tu sie nie martwic... Zawsze przed wizyta jest stres ,ale okazuje sie ze wszystko ok.

aniolkowa mama - no właśnie miałam krwiaka, w szpitalu go widzieli, podobno malutki. 5 dni potem u swojej gin miałam usg i ona juz krwiaka nie widziała...moze go przeoczyła :| jutro do niej pójdę na usg, bo inaczej oszaleje do następnej środy...a juz z 5 dni nie bylo plamien :(

Mika krwiak sie moze nadal wydalać i dlatego plamisz. Ja w pierwszej ciąży mialam nawet ogromne krwotoki przy wydalaniu sie krwiaka, ale mój był ogromny i zanikał potem rósł, znowu wchłaniał sie i znowu rósł. Oszczędzaj sie i duzo leż. Bedzie dobrze

Dziewczyny ja tez mam bole brzucha, ukłucia dziwne itd... najczesciej sie czuje jakbym miala zaraz dostac miesiaczke, ale z tego co wiem to calkowicie normalne...

Najgorsze jest czekanie na nastepna wizyte ... Inne kobiety ciesza sie jak przejda 1 trymestr, ja dlatego ze stracilam ciaze pozno, to dopiero odetchne z ulga jak urodze...

Oczywiscie nie chce was straszyc dziewczyny, to co mi sie zdarzylo zdarza sie bardzo rzadko!

reklama
Witam przyszłe mamusie ,ja mam nadzieje że znowu zostanę mama.Termin mam na 1 sierpnia,wizyta w czwartek mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.Mam juz synka który ma 16 miesięcy,pierwszą ciąże poroniłam w 10 tygodniu

Do góry