reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny zegnam sie z Wami :(((
Bylam wczoraj na wizycie i serce juz nie bije:((
W piatek bylam bylo wszystko ok a w pn juz po wszystkim.Zadnych plamien nic.Jade na zabieg.Wybralam lyzeczkowanie niz tabletki poronne bo tego bym nie zniosla.
W kwietniu strata 9 tydzien w styczniu to samo.A jak zaszlam teraz pomyslalam sobie ze Bog nie bedzie tak okrutny i nie strace kolejny raz...Mylilam sie:(

Przeplakalam cala noc:((Obwiniajac siebie i caly swiat dookola:(((

Zycze Wan pelnym sercem pociechy z brzuszkow i duzo zdrowka dla Waszych malychow.

Sciskam i caluje kazda z osobna

Jagi trzymaj się, musisz przycisnąć swojego lekarza żeby dał Ci skierowanie na badania. To już nie jest jednorazowe zdarzenie tylko 3 poronienie, więc musisz przebadać się od stóp do głów!
Wczoraj tyle pięknych wiadomości od dziewczyn i zdjęć z USG a dziś od rana humor marny, życie jest niesprawiedliwe :(
Hieromina mąż przyniósł kartkę z nową ofertą ubezpieczenia grupowego dla pracowników ich zakładu. I czytając wpadłam na stwierdzenie o braku karencji w przypadku przystąpienia nowych osób do umowy. Mąż chodził pytała się w księgowości, dzwonili do centrali i powiedzieli, że przystępując do umowy nowej nie ma karencji ale np do starej jest już 9 miesięcy. Dodatkowo płacąc zamiast 48 zł składki będziemy płacić 50 zł za osobę a kwoty wypłat sporo wzrosną. Np za urodzenie dziecka zamiast 1000 zł 1400. Może dowiedzcie się dokładnie jak to jest.
Miłego dnia i powodzenia na dzisiejszych wizytach :)

Jagi nie jestem w stanie powiedzieć nic mądrego i krzepiącego. Bardzo Ci współczuję, proszę nie obwiniaj się. Myślami jestem z Tobą!

reklama
Jagi przykre to jest, wiem co czujesz, bądź silna i pamietaj, że jak Wkoncu urodzisz dzidziusia a napewno tak się stanie , to stwierdzisz , że to jeszcze nie był twój czas...a potem natura wynagrodzi ci to potrójnie zobaczysz

Do góry