reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mąż ubezpieczył mnie dodatkowo u siebie w pracy w PZU, bo pojawiła się okazja przystąpienia bez karencj

A co to dokladnmie jest, bo my mamy ubez w PZU, teraz dostalismy oferte podwyzszenia skladki, ale na ciaze jest karencja 9 mcy :/

Musze sobie teraz kartkę z pyt zrobić bo mam tyle ze pewnie połowę zapomnę.

Ja tak robilam w 1 ciazy i jutro tez taka zrobie :)

Ja mieszkalam niedawno w Sosnowcu i niestety mam inne doswiadczenia z sluzba zdrowia.
Kolejki,na badanie krwi trzeba sobie od 6.30 robic kolejke bo jak nie to wyjdziesz z przychodni po 9:(Nawet jak robisz prywatnie.
Jesli Panstwowo to za pol roku a jak.priv to jutro....
Ale ciesze sie ze dobrze wspominasz Sosnowiec

NO ja mieszkalam tylko 3 lata, ale i tak nie narzekalam. Przychodnia nfz, ale zero kolejek, personel super, dostawalam nawet tel od nich, ze zbliza sie np szczepienie dziecka. Gine dr. Galazka, przyjmuje na nfz i priv, zloty czlowiek, szpital ten najnowszy, rewelka. Nie wiem moze mieszkalam tam za krotko, ale ogolnie jestem zadowolona.

Mdlosci chyba mijaja, ale za to teraz mam mega ciag na slodycze z wyjatkiem czekolady. Dzis kupilam sobie bezy i kokosanki i zamiast robic obiad to siedze i wpierdzielam :)

reklama
az hamowac sie musze ale nie zawsze mi to wychodzi

Ja tez wlasnie staram sie nie ulegac tym zachciankom, ale jak juz wparuje w paczke czegos co mi podejdzie to ciezko mi nie siegac po kolejne :p

happymum kurcze juz maly ludzik normalnie

Jutro badania, wicyta z usg, a w piatek prenatalne i peppa i znowu na miesiac spokoj :)

Hello.
U mnie też już po ;-)
Happymum Moj lekarz aż tak ładnie mi nie pokazał bo w sumie leżał tak bardziej przodem do nas ale widziałam już główkę oczy rączkę hehe

Po wszystkim spytałam o tą kość nosowa i przeziernosc karku kiedy będzie robione to powiedział że zrobił i wszystko dobrze nie widzi nieprawidłowości. He on pod tym względem taki jest. Robił to usg bardziej pod siebie i jak mówi że wdzystko dobrze to znaczy że ok.
Starszy ordynator ale jest dobrym fachowcem tylko już niestety do klientka taki bez uczuć ;-)

Zazdroszcze dziewczyny ze juz po tych badaniach jesteście. Ja jeszcze tydz i znowu mnie nosi. Zawsze tak mam przed usg czy wszystko jest dobrZe. Potem sie na tydz uspokajam i znowu to samo :D

Happymum gratulacje ślicznej dzidzi:)
Basia dobrze ze wszystko z dzidziusiem w porządku:)

Hermiona kciuki za wizytę.

Okasia i jak się czujesz?

Leżę pod kocem i mam dreszcze. Jakos sie beznadziejnie czuję taka strasznie zmeczona.

Aneta, czuję się kiepsko. Boli mnie cała twarz i głowa. Do tego mogę jeść tylko produkty przecierane i półpłynne. A wyglądam jak ofiara przemocy domowej a plakatu "bo zupa była za słona".

reklama
Okasia kurde na prawdę niefart z tym upadkiem. Mam nadzieję ze jak najszybciej poczujesz się lepiej.

Kasia chyba tak ja dzis caly dzien w drodze bylam. Zamawialam w aptece femibioni paski do glukometru. W miedzyczasiw mlodego do przedsZkola potem do banku potem do diabetologa na dopasowanie dawki insuliny potem do ciotki potem do przedszkola znowu i dopiero o 15 jestem w domu.

Do góry