reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Czyli w, którym tyg można odetchnąć? :biggrin2:
do 12 tyg napewno juz wiadomo czy jedno czy dwoje :)

aneta_ck
superrrrrrrrrrrrrrrr i szokkkkkkkkkk :) musisz oswoic sie z ta mysla.
ja wizyte mam jutro

karolkaga niewykluczone sie sie spotkamy :)

babina mi sie w ogole nie chce a zreszta zcekam z tym do drugiego trymestru tak zeby byc spokojna

Aneta - ale niespodzianka! I to jednojajowe jesli dobrze widzę? Az tak się nie znam ;) jeden dzidziuś pewnie schował się za drugim w 7 tygodniu :D tak czy siak, gratulacje! Życzę Ci szczęśliwej i spokojnej ciąży a potem ogromnej cierpliwości ;)

widzę że niektóre z Was już zakupy robią? Ja to się boje kupic cokolwiek po ostatnim poronieniu...pewnie poczekam do ok 28tyg...

witam też wszystkie nowe mamusie :)

ja walczę z mdłościami, w sobotę musiałam rano wyjsc z domu, weszłam do sklepu a tam tak mnie zemdliło...nie wiedziałam co zrobić to wybiegłam ze sklepu i poszłam na jego tym gdzie puściłam pawia do reklamówki...na szczęście bylo ciemno i nikt nie przechodził, myślę że nikt nie widział. Ale i tak czuje sie z tym strasznie...nie wiem co robić w takiej sytuacji...

mam pytanie do Was, stosowałyście luteine 50 podjęzykową dopochwowo? Bo nie daje rady jej utrzymać w buzi...mdli koszmarnie...a w szpitalu pielęgniarka powiedziała ze można ją brać dopochwowo...

Fimka no kurcze na moim usg ten bąbelek był taki duży na obrazie a miał 1,6 cm :)

Spory :) 16mm, a mój 2 :D
Jak byłam z synem, dokładnie w tym samym czasie to miał 6,5mm.
No mówię, to co widać zależy od sprzętu lekarza.

Mika - ja brałam Duphaston, a później podjęzykowo.
Ale nie miałam problemu, więc nie pomogę.

@ Mika06
Mika ja mam luteine ale dopochwowo 100mg - bo tej pod jezyk to nie mogłam brac bo mnie mdliło.
Mika a lekarz powiedział ci co było powodem poronień. Mój ostatnio powiedział że serduszko przestało być i że tak bywa. Pewnie dlatego tak się stresuje jutrzejsza wizyta i odliczam godziny do usg

Dziewczyny, czy chcecie stworzyć listę sierpniowych mam?
Jolcia_ stworzyła wątek, ale widzę, że jednak wróciła do lipcówek.
Kto jest za listą?

reklama
Do góry