reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Co do badania genetycznego to ja robię, mam je zrobić między 5.01, a 15.01, już napisałam do lekarza który robił mi te usg w ciąży z Ami...

Dziewczyny macie jakieś sposoby na podraznione gardło przez wymioty?

Hej kochane mnie z dolegliwosci męczy mega zgaga :\ i senność w żadnej ciązy na szczęście nie miałam mdłości w dodatku muszę siedziec w pracy i co chce cos napic to to mi co chwile ktoś sie kręci i mi się wszystko kasuje :(

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki!
Mi jeszcze Jeden dzien zostal. Zarowno pracy jak I wizyty u lekarza... Jutro Pewnie odezwe sie wieczorkiem bo wczesniej czasu nie bedzie. Czeka nas pakowanie itd. Macie moze pieski? Chodzi mi o samce.... Jak sie zachowuja? Bo Moj sie kladzie bardzo blisko mnie wrecz sie wtula :) Wiem ze suki wyczuwaja ale psiurki?
A tak u mnie ok. Wczoraj brzuch bolal. A Dzis prawie nic po za tym ze jestem glodna srednio co 2-3 h jest to strasznie uciazliwe :( No I po obiedzie Zrobilo mi sie niedobrze az na wymioty a akurat mielismy takie male spotkanie pracownikow do kibelka daleko... ale przezylam....
Moja kolezanka miala wlasnie robione to badanie... Nie wiem czy bylo obowiazkowe czy jak... Musze sie popytac. Wiem jedynei ze wyszlo jej niskie ryzyko ....

Ankaka super wieści :-)
Kropka ja mam psiura on ogolnie to taki przytulas jest ale ostatno jagby bardziej w ogole wieczorami jak mezus już spi no to on przeważnie z nim zawsze a ostatnio az piszczy żeby z sypialni go wypuscic i przyłazi do mnie żeby go tylko poprzytulać :-)

reklama
Do góry