reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Yyy zabrzmiało jakbym się nie cieszyła a chodzi o to ze nie będę ryzykować i nie będę latać a wypad samochodem w przyszłym roku odpada

Nie mogę z mojego psiura czasami mam wrażenie ze myśli ze jest człowiekiem

Załączniki

• 1450196771978.jpg
    1450196771978.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Ja się denerwuje, bo dziś prawie cały dzień czuje się niemal doskonale, a ostatnie dwa dni było kiepsko, spiąco i niedobrze, wcześniej to czasem tak, czasem tak. Mn ie w poprzedniej ciąży bolał brzuch, w tej ani trochę, ewentualnie jak coś podniosę czasem.
My też chcemy sobie pieska kupić, jak sobie mieszkanie wyremontujemy :)
Sa tu może któreś z was już po cc? Bo się tak zastanawiam właśnie jak to jest z tym noszeniem, u lekarza będę dopiero w piątek, poza tym co lekarz to opinia. Zastanawiam się jak bardzo powinnam się ograniczać ze względu na bliznę.
Co do tego badania, to ja też nie robię, myślę, że jest to zbędne. Tylko stresu człowiek się naje. Moja ciocia je robiła, wszystko wyszło ok, a potem mała urodziła się z wadą Williamsa.
U mojego było dużo w rodzinie bliźniaków, każda siostra jego babci, z nią włącznie urodziła. U mnie też się zdarzyły, pierwszy był sam synek, ale teraz po cichu kiełkuje we mnie nadzieja, że będą bliźniaki :3

Do góry