reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Jejuś nie nadrobie...
Za to zapytam - co na chory pecherz moge? Non stop chce mi sie siusiu;(

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Jaka produkcja :)

Happymum- bardzo się cieszę że wszystko w porządku :)

Witam nowe mamusie:)
Mnie nie było cały dzień bo...

Ale dziś mieliśmy niespodziankę (nadal mamy)... burdel w domu jak nigdy... Wojtu myje łazienkę u góry z Ami, ja na dole kibel okupuje... Wojtu zszedł na dół po odkurzacz, który był w garażu bo wcześniej auto sprzatal... wchodzi do domu z taką dziwną miną i mówi gości mamy... moje myśli 'qźwa jeszcze mi gości trzeba, ledwo żyje..." i słyszę głosy mojej Siostry i Szwagra ufff... spoko tacy goście to jeszcze pomogą :) ale w drzwiach stanęła Siostra Wojtka z USA, SZOK!!! Myślałam przez pierwsze chwile, że mi się to śni... Ale tam naprawdę była Kasia :) przyleciała do nas na swięta :) ostatnio wspólne swięta z rodziną tu w PL miała 24 lata temu... I wreszcie się udało:)

Aga,b- jak u was przebiega ciaza?

Chodzi ci pewnie o podejście lekarzy przy normalnej ciąży to często jeśli cos się dzieje do 12 bodajże tygodnia to za bardzo nie ingerują bo uwazaja ze to selekcja naturalana wiem jak to brzmi ale niestety tak jest, przy ciąży ivf to jestem pod opieka kliniki i jagby cis się dzialo to mam do nich dzwonic ale to też tylko do ktoregos momentu dokładnie nie wiem jeszcze dowiem się jak będę dzwonic we wtorek żeby umowic się na skan , a potem to tylko wizyty u poloznej bo ginekologa to tu raczej nie uswiadczysz

Dziewczyny czy ktoras z was tez mecza mdlosci popołudniami i wieczorem , a jeszcze w czwartek się zloscilam ze ja nic nie czuje :-D Rozumiem poranne mldlosci ale ja to chyba jakas inna jestem:-)

Aga-ja z Anglii;) nie do konca tak jest bo sa centra ciazowe w uk ktore sajmuja się ciaza od początku do 16tc ja dzis w takim bylam na usg,wystarczylo pogadac położną co mnie martwi a w nagłych przypadkach lepiej jechac do takiego centrum zamiast do zwykłego szpitala

Happymum czytałam gdzieś o tym ale nie spotkałam się z tym tutaj nawet koleżanki które były w ciąży tez o czymś takim nie wiedziały gdy się o to pytałam gdy będę na pierwszej wizycie u położnej na pewno się spytam o to.☺

reklama
Aga,- u nas w Szwecji mniej wiecej tak samo wyglada tyle ze chyba z 3 razy masz wizyte u lekarza... Tak mi sie wydaje :) Ja po in vitro wiec tez Mam wyjatkowo szybko usg... Tak sie sklada ze w srode a w czwartek do Pl :) Juz chciala mi przeniesc wizyte na styczen.... I tak pojde sobie jeszcze w Pl bo chcialabym pobrac lutinusa do tego 12 tc. A w Pl pewnie Bez problemu mi zapisza :)
Co do mdlosci Ja wlasnie tak mam. Mdli mnie w poludnie I wieczorami.... Wogole czesciej sie wyproznaim Nie wiem czy to normalne?? I co 2,3 h jestem glodna gdzie przewaznie nie Mam apetytu. Wyjatkowo wczoraj mialam ochote na " gotowanego" kurczaka I ugotowalam sobie udko :)

Do góry