reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Aga serdeczne gratulacje i witamy... my o Dawidka staraliśmy się 5 lat, po drodze ciąża pozamaciczna, laparotomia, 12 kuracji hormonalnych po których byłam większa o 20kg, 3 inseminacje, laparoskopia i kiedy byliśmy o krok od in vitro udało się bez niczego, bez hormonów, monitoringu, nawet kwasu foliowego nie brałam... dlatego przez skórę czuje Twoje szczęście... <3

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzięki dziewczyny we wtorek będę dzwonić do kliniki ze test jest pozytywny u w ciągu 3 tygodni pierwszy skan. Dowiemy się wtedy czy jest jeden maluszek czy parka :)

Witajcie dziewczęta!

Happymum super, że serduch bije i niczym się już absolutnie nie martw! Jak serducho daje znaczy, że jest git! :-)
Basienka witamy! Ja chodzę siusiu dość często, ale z kolei jestem uzależniona od picia wody mineralnej więc nie odczuwam więc biegam do toalety co chwile :crazy:

Z witamin biorę kwas foliowy 1 tabl + falvit mama 1 tabl.

Wizytę z usg mam 23.12 , robiłam już TSH i cukier i mam wszystko w normie :-)

dziewczyny a jak tam Was piersi? mi się mega powiększyły i bolą jak cholera..:crazy:

Karolanka, dziękuję za odpowiedz :-) mnie piersi bardzo bola i czuje, ze musze zmienic biustonosz, bo ten mnie w jednym miejscu uwiera i za duzy jest push-up. Takze w przyszlym tygodniu jak tylko bedemiala wolne, to wybieram sie na zakupy i kupie leginsy 2-3 sztuki, bo w spodniach niewygodnie i uciska brzuszek :-) leginsy takie ocieplane kupie, zwyklych mam duzo, ale ocieplanych zero, wiec zakupy konieczne :-)

reklama
Ankaka spokojnie nic sie nie martw, ja mialam w 1 ciaxy 3,9.lekarz musi zobaczyc wynik i w razie czego przepisze leki :-)
Aga b tak, dobrze przeczytalas, na 18 mam termin, witam w klubie. Ostatnia miesiaczke mialam 11.11 :-)

Do góry