reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Aga jak podniose tylek z łóżka podam ci dokladna nazwę bo jest strasz dluga
Mnie właśnie mlody obudzil ale wlaczylam mu bajki i nie wstaje na razie

reklama
Hej hej skoro świt :-)

Jolcia niezła niespodzianka :-)

U nas dzisiaj kiepska nocka, Dawidek się budził, brzuch mnie pobolewa, na szczęście bez plamien.

Nie wiem czy widzialyscie mojego posta. Mam wizytę u innej gin na wtorek umowiona a u mojego na kolejny wtorek i nie wiem czy odwołać czy iść, co myślicie? Przez te plamienia najchętniej bym,sprawdziła czy jest wsjo ok, ale gdyby miałoby nie być ok to chyba bym się oczyszczala nie? Bije się z myślami... znowu odczuwam potrzebę posiadania własnego usg :p

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Ale wyprodukowałyście! Nie do nadrobienia:D
Witam wszystkie nowe mamusie:)
Happymum super ze wszystko w porzadku.
Nadzieja ja o tym wczoraj myslalam ze fajnie by bylo miec wlasne usg :D na twoim miejscu chyba bym poszla, spokojna bedziesz.
Ja juz dzis wysiedziec nie moge. Jeszcze 24h i bede wiedziec czy wszystko gra. Niech ten czas szybko zleci. Lece ubierac sie do pracy. Miłej niedzieli wszystkim życzę:)

jolcia wspolczuje ci. a mnie mdlosci opuscily jakby - tylko cycki bola i bodrzusze czasem pobolewa/
nadzieja idz ja bym poszla

a dzis mam gosci- kolezanke z coreczka. moja mama luz sie doczekac nie moze ze kolezanka do niej przyjedzie. spalam dzis jak nigdy- pzred 11 wstalam szokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Hej kobietki , i ja postanowiłam dołączyć do grupy ;) w srode pierwsza BeTa 52, czwartek 104, piątek 172,7 ;)
Mam nadzieje , ze tym razem sie udało, na forum sierpnioweczek 2015 miałam okazje sie znaleźć niestety nie udało sie za pierwszym .
Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki , jutro mam kolejna bete , miłej niedzieli

Kropka u nas wizyty masz tylko u poloznej chyba żeby się cos dzialo a usg chyba dwa lub trzy razy nie pamiętam dokładnie dziś jade do koleżanki która ma na wtorek termin wiec jej się dokładnie podpytam bo jest na bierzaco.Wiem na pewno ze od tygodnia ma wizyty u poloznej co trzy dni jeżeli nie urodzi do wtorku to będą jej wywolywac 23 grudnia.Z tego co pamiętam to nawet polozna była u niej w domu gdy była chyba w 4 miesiącu żeby przeprowadzić wywiad jakie maja warunki itp. tez nie wiedziałam przedtem o tym.A u nas dzisiaj mroz az bialo jestna dworze jak nigdy bo tak to tylko paa albo wieje. Chcialam dziś jechać z psiurem na spacer nad morze ale sobie odpuszczę za zimno :-)

reklama
Aga usg są 2 pierwsze miedzy11a14tc a drugie 20-22tc ale mi polozna nie robiła wiekszych problemów jak teraz chciałam wcześniej,wiekszisc koleżanek tez problemów nie mialo jak poprodily o dodatkowe usg.

Do góry